Hepinizin başımızın üstünde yeri var

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Koray Önsel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 11.00’da Çerkezköy Hacı Bektaş-ı Veli Derneği’ne ziyarette bulundu.

Çerkezköy 12.05.2013 22:05:00 0
Hepinizin başımızın üstünde yeri var

 

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Ziyarette MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Sinan Boztepe ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Önsel, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile göreve vatandaşlarımız için neleri yapabiliriz diye düşünüyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Sinan Boztepe ise, “MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, derneğimiz açıldığından beri ziyarete gelmemişti. Bu ilk oldu ve çok memnun olduk. Dernek olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kısacası bütün partilerimizin başımızın üstünde yeri vardır” diye konuştu.

“ARADA FİTNE ODAKLARI VARDIR”
Türkiye’de geçmiş dönemlerde faşist ve komünist kavgalarından zararlı çıkanın halk olduğunu ifade eden Boztepe “ İnsanlar hep oyuna getirildi. Büyük bir genç nesil ortadan kaldırıldı. Dünyada Müslümanlar arasında mezhep kavgaları çıkarıldı. Bir mezhep siyasi partinin arka bahçesi olmamalıdır. İnsanlar istediği yerlerde siyaset yapabilirler. Sünni ve Alevi ayrımı yapmamak lazım. Özellikle Avrupa’ya göç eden 5 milyon Alevi var. Onların içersinde inancı eksik olanlar emperyalistler tarafından İslam dışı Aleviliğe zorlanıyorlar. Alevinin Sünni ile Sünni’nin ise alevi ile hiçbir problemi yoktur. Ama arada fitne odakları vardır. Anadolu da aramızı bozanlar var. Önemli olan onların bertaraf edilmesidir. İnşallah o dönemlerde yaşanan acıları Allah bir daha yaşatmaz. Bu inancı tanımlayacak kişi inancı yaşayan kişidir” dedi. Alevi dedesi Seyit Sinan Boztepe, ziyaret sonunda günün anısına Koray Önsel’e Sahife-i Seccadiye adlı bir kitap hediye etti.

Haber – Faik Onur KAYA
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10