Arkasında birçok soru işareti bıraktı

Atatürk Caddesi Gökçe Sokak üzerinde bulanan bir binanın 3’üncü katından kendini boşluğa bırakan 31 yaşındaki Şadiye Mete hayatını kaybetti.

Çerkezköy 12.05.2013 22:06:00 0
Arkasında birçok soru işareti bıraktı

 3. KATTAN ATLADI

Dün saat 15.30 sıralarında bakıcılık yaptığı evde yalnızken girdiği bunalım sonucu cama çıkarak kendini 3. kattan aşağı bırakan Şadiye Mete düştüğü yerde kanlar içinde kaldı. Şadiye Mete’nin yere düştüğünü fark eden bina sakinleri durumu 112 ekipleri ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber verdi. 112’in olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Mete’nin hayatını kaybettiği belirtildi.
 

KİMLİĞİ TAKSİ ŞOFÖRÜNDE ÇIKTI

Polis ekipleri Şadiye Mete’nin bakıcılık yaptığı ev sahibinin Kapaklı’da bayan kuaförlüğü işlettiği bilgisine ulaştı. Ev sahibinin ifadesine başvuran polis, içeriden kilitli olan kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve girdi. Mete’nin çantasından kimlik çıkmaması üzerine ev sahibinin taksi durağını arayıp sorması sayesinde Şadiye Mete’nin kimliğine ulaştı. Olay yerine gelen taksi şoförü kimliği polis ekiplerine teslim ederek yaşadığı olayı anlattı. İddiaya göre Şadiye Mete, cenazesi olduğunu söyleyerek önceki gün Köşem Taksi durağından 150 TL karşılığında anlaşıp, taksiciden kendisini İstanbul’a götürmesini istedi. Mete, İstanbul Esenler Otogarına geldiğinde parasının olmadığını, borcunu kolundaki bileziği bozdurarak ödeyebileceğini söyledi. Daha sonra taksi şoförü ile kuyumcuya giden Mete, bileziğinin sahte olduğunu öğrendi. Parasını alamayan taksi sürücüsü şikayetçi olmak istediğini söyleyerek Şadiye Mete ile birlikte Esenler Polis karakoluna gitti. Burada taksi şoförüyle anlaşan Şadiye Mete parasını en geç Pazar akşamına kadar ödeyeceğini belirterek, kimliğini taksiciye teslim etti.
 

İNTİHAR SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk intihar olayı ile ilgili incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısı Öztürk, konunun araştırılması için geniş çapta soruşturma başlatırken, Şadiye Mete’nin cesedi ise kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10