Çerkezköy’de taraftarlar birbirine girdi

Çerkezköy’de şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarları ile galibiyeti kutlayan Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Derbi maçın ardından ilçe merkezinde sevinç gösterileri için s

13.05.2013 19:58:00 0
Çerkezköy’de taraftarlar birbirine girdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarları ile galibiyeti kutlayan Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Polis, iki taraftar grubunun karşı karşıya gelmesini önleyerek olayları önledi.

 

ÇOŞKU YAŞADILAR

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesini sarı-lacivertli takım Webo’nun iki golü ile 2-1 kazandı. Maçı Çerkezköy’de kıraathanelerde izleyen çok sayıda taraftar, bitiş düdüğüyle birlikte Cumhuriyet Meydanına akın etti. Fenerbahçeli taraftarlar ezeli rakiplerini yenmenin coşkusunu yaşarken, Galatasaray taraftarları da şampiyon olmanın sevincini kutladı.
 

TAŞ VE CİSİMLER ATTILAR

Kutlama sırasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki takım taraftarlarını karşı karşıya getirmemek için önlemler aldı. Ancak Belediye Meydanı’nda karşılaşan iki grup arasında gerginlik çıktı. Tezahüratlarla birbirlerini tahrik eden taraftarlara polis engel olmaya çalıştı. Birbirlerine taş ve plastik malzemeler atan taraftarları ise polisler sakinleştirmeye çalıştı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10