Korkmaz’dan Caddelilere teşekkür yemeği

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Çerkezköyspor Başkanlığını 30 Mayıs’ta gerçekleştirilecek kongrede bırakacağını belirten Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Kork

13.05.2013 19:59:00 0
Korkmaz’dan Caddelilere teşekkür yemeği

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği yemekte taraftar grubu ile bir araya geldi.

 

YEMEK DÜZENLEDİ

Pazar günü saat 16.00’da Yemek Dünyası’nda gerçekleştirilen yemeğe Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Kulüp Menejeri Ergun Uncuoğullarından ve Caddeliler grubu taraftarları katıldı.Yenen yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Korkmaz, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Caddeliler taraftar grubuna teşekkür ederek “ Kongre tarihi açıklarken yaptığımız toplantıda taraftar grubumuz olan Caddelilere teşekkür etmeyi unutmuştuk. Kendileri de bize sitem etmişlerdi. Taraftar grubumuzun bizim gönlümüzde yerlere farklıdır.Bu mücadeleye onlarla birlikte çıktık ve kendi adıma da onlarla noktalayacağız” diye konuştu.
 

“ADAY OLMAYACAĞIM”

Korkmaz “ Spor camiasında bir yere gelmemde taraftar grubunun desteğini inkar etmemek gerekiyor. Bu konuda hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. 30 Mayısta kongremiz var. Arkadaşlarımızdan devam edilmesi konusunda sürekli sorular geliyor. Her zaman söylediğim gibi bu kulüpte herkes geçicidir ama her zaman Çerkezköyspor kalıcıdır. Bu üç yıllık mücadelemizde maddi manevi yıpranmış olup gececimizi gündüzümüze katarak ve birazda yalnız kalarak tek başımıza mücadele vermek zorunda kaldık. Bu da özellikle şahsımı olumsuz etkiledi. Çok yıprandım ve bu yüzden 30 Mayısta ki kongrede aday olamayacağımı açıkladım. İnşallah yeni oluşacak yönetim Çerkezköyspor’u hak ettiği yere ve hedefi olan profesyonel lige getirmeyi başarır. Yönetime kim gelirse gelsin, kulüp başkanı kim seçilirse seçilsin her zaman şahsım olarak kulübe desteğim sürecektir. Aday olmamam Çerkezköyspor’dan elimi ayağımı çektiğim anlamına gelmeyecektir. Yine taraftarlarımızla ve Çerkezköyspor’la birlikteyiz. Çerkezköyspor’un başarısı için elimden ne geliyorsa her türlü desteği göstereceğime söz veriyorum” diye konuştu.
 

HAYIRLI OLSUN

Çerkezköyspor’u elinden geldiğince iyi yerlere getirmek için gaye içinde olduğunu belirten Korkmaz “ Üç yıl önce almış olduğumuz Çerkezköyspor kulubünü bir basamakta olsa yukarı atlatmayı çok istiyorduk. Ama maalesef bunu başaramadık. Buradan bahaneler üreterek açıklama yapmak istemiyorum. Ama tek başına yapılan mücadele de almış olduğum bu emaneti yine yerinde teslim ederek ayrılmakta benim için gurur vericidir. İnşallah önümüzde ki kongre süreci kulübümüze hayırlı olur. Çerkezköyspor başarılı olması için kesinlikle öncelikle bürokratlarımızın başta Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı öncülük edip sanayisiyle esnafıyla ve Çerkezköy halkıyla herkesi güzel bir havya sokarak ve sonrasında başarılı olmak için hiçbir neden olmayacaktır. Bunun sonucunda da Çerkezköyspor hedefi olan profesyonel lige çıkacaktır”
 

KADERİNE TERK EDİLMESİN

Korkmaz “ üç yıl boyunca beklediğim desteği görememekten duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Sadece sonuna kadar iyi günde kötü günde yanımızda olan taraftar gurubumuza yürekten teşekkür ediyorum. Bu işler bir kişinin yapacağı işler değildir. Bu kulüp Ahmet Korkmaz’ın değil Çerkezköy’ün takımıdır. Herkes bunun bilincinde olması gerekir. Sahip çıkılmaması durumunda da köklü kulübün kendi kaderine terk edilmesi ve kapatılmasını Çerkezköy halkının ve taraftarının takdirine bırakıyorum. Bunu da göz önüne alıyorlarsa varsın alsınlar” dedi.
 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ “

Ahmet Korkmaz’ın ardından Caddeliler Grubu temsilcisi Volkan Kuru’da açıklamalarda bulundu. Yıllardan buyana bu renklerin ve armanın peşinden yağmur çamur demeden desteklediklerini belirten Kuru “ Gerek Çerkezköy’deki iç saha maçları gerekse dış saha maçlarında başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bu durumlarla alakalı olarak Ahmet Korkmaz’ın kulüpten ayrılmasını istemediğimiz gibi ayrılmaması için gerekli her şeyi de yapacağız. Bu şartlar altında Çerkezköyspor kulübünün Ahmet Korkmaz’dan sonra gelebilecek başka bir başkanın tek başına bu takımı bulduğu yerde bırakması gibi bir durumda söz konusu değildir” dedi.
 

“KONGREDE BAŞKANI DESTEKLEYECEĞİZ”

Çerkezköy protokolünün takımı desteklemediğini belirten Kuru “ Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem takıma destek olmadığı gibi maçlara da gelmiyor. Edirnespor Gençlik Kulubü ile kendi evimizde oynadığımız karşılaşmaya Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi gelirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i saha da görememek biz taraftar gurubunu ve başkanımızı yalnız bıraktığını düşünmemize neden oldu. Büyük bir ilçenin takımını Bölgesel Amatör Lig’de değil de en az üçüncü ligde görmek istiyoruz. Artık kulübe kamu kurum ve mülki amirlerin sahip çıkma zamanı gelmiştir. Önümüzdeki günlerde gereken mercilere taraftar gurubu olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirerek dileklerimizi ileteceğiz. Ahmet Korkmaz’ın kongrede her ne kadar aday olmadığını söylese de tek destekleyeceğimiz isim isim kendisidir. Kongreden çıkan sonuç ne olursa olsun Çerkezköyspor için hayırlı bir isim olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10