Proje Günlerinin ilki düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından NKÜ’de ilk olarak düzenlenen “Proje Günleri” başladı.

Tekirdağ 13.05.2013 19:59:00 0
Proje Günlerinin ilki düzenlendi

 ÜNİVERSİTENİN BU ALANDAKİ  İLK ORGANİZASYONU

Rektörlük Binası Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılışına Tekirdağ Vali Yardımcısı Zeki Kaya, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, “Yüksekokulumuz sahip olduğu program ve öğrenci sayısıyla üniversitemizin en yoğun birimi niteliğindedir. Öğrencilerimizin bahar yarıyılında hazırladıkları projeleri bir araya getirerek sizlerin takdirlerine sunuyoruz. Bu düzenlediğimiz “Proje Günleri” Üniversitemizde bu anlamda yapılan ilk organizasyondur” diyerek bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.
 

STANTLARI ZİYARET ETTİLER

Bu yıl birincisi gerçekleştirilen proje günlerinde birbirinden farklı ilginç projeler yer aldı. Standları gezenlere, projeler hakkında öğrenciler ve akademisyenler tarafından bilgi verildi.
Proje günleri standlarını açılış günü öğle saatlerinde Vali Ali Yerlikaya ve açılışta yurtdışında olduğundan dolayı bulunamayan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de ziyaret etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10