Miniklerin bir yıllık emekleri sergilendi

Özel İdare İlköğretim Okulu anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resimlerin ve el emeği göz nuru çalışmalarının yer aldığı sergi Özel İdare İlköğretim Okulu’nda aÃ

Çerkezköy 15.05.2013 20:20:00 0
Miniklerin bir yıllık emekleri sergilendi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Özel İdare İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin yıl içerisinde hazırladıkları çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkezköy Özel İdare İlköğretim Okulu anasınıfı şubelerinin minik öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan birbirinden değerli çalışmalar gerçekleştirilen açılışla sergilenmeye başlandı. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen sergiye Okul Müdürü Ahmet Esat Aktaş, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Dün saat 13.30’da serginin açılışını gerçekleştiren Okul Müdürü Esat Aktaş “Öğrencilerimizin yıl içinde yapmış oldukları resim ve el işlerini sergiliyoruz. Sergilenen birbirinden güzel resimler, el işleri ve maketlerde yaptıkları ile ne kadar başarı olduklarının kanıtıdır. Okul öncesi öğretimde çocukların zihin gelişimlerinin yanında el becerileri gelişmekte ve bu sergide bu becerilerin ürünleri sergilenmektedir” diye konuştu.
 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Anaokul öğretmenleri Nurcan Hekim, Şermin Çelen, Yeliz Yılmaz ve Sedef Aygül tarafından bir yıl boyunca eğitilen sevgi, kelebekler, uğur böceği ve çiçekler sınıfından toplam 80 öğrencinin sanat etkinliklerinin yer aldığı sergide, minik öğrencilerin yaptığı çalışmalar büyüklerin beğenisine sunulurken, öğretmenler ve veliler eserleri teker teker incelediler. Açılış öncesi ise minikler sınıflarında annelerine gösteri sunarken, anneler günü dolayısıyla hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10