SGK engellileri unutmadı

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce ve kurum çalışanları, Serkan Müjgan Karagöz Özel EÄ

Çerkezköy 17.05.2013 01:26:00 0
SGK engellileri unutmadı

 Çerkezköy Haber - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çerkezköy İlçe Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde etkinlik düzenledi.


OKULU ZİYARET ETTİLER
Ülke genelinde 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve kurum çalışanları Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenciler ile buluştu.

 
 
ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITILDI
Dün saat 11.00’de gerçekleşen ziyarette okulu gezen Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve kurum çalışanları, 30 lise öğrencilerinin bulunduğu sınıfı gezerek SGK tarafından hazırlanan hediye paketini öğrencilere dağıttı. Hediyelerin dağıtılmasının ardından program okulun yemekhanesinde devam etti. Öğrencilere hediyelerini dağıtan Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy müdürlüğü çalışanları ayrıca öğrencilere ikramda da bulundu.

“SOSYAL GÜVENLİK BİLİNCİNİN ARTMASI AMACIMIZDIR”
Sosyal Güvenlik haftasının 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını belirten Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce “Etkinlikler kapsamında bugün de Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne gelerek çocuklarımız ve velileri ile bir arada olmak istedik. Sosyal güvenlik bilincinin artması kurum olarak en büyük amacımız. Bu nedenle bugünkü ortamdan dolayı fedakar annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sosyal Güvenlik Kurumu bakıma muhtaç annelerimize kolaylık sağladığı gibi engelli çocuğu olan annelerimiz de kanunlar kapsamında koruma altına almıştır” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce’nin konuşmasının ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da “Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çerkezköy İlçe Müdürlüğü yetkililerine bugünkü etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü etkinlikte engelli çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizleri daha da mutlu etti” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere ikramda bulunuldu. Engelli çocuklar SGK amblemli balonlarla oynarken, program öğrencilerin hediyelerini giyip, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10