Kültür Gezileri başladı

Kültür gezilerinin başladığını söyleyen Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan vatandaşların bu gezilere mutlaka katılmalarını ve yeni yerler görerek manevi, sosyal ve kültürel yaşamların

Çorlu 19.05.2013 22:21:00 0
Kültür Gezileri başladı

 MÜRACAATLAR DEVAM EDİYOR

Büyükşehir yasasından dolayı tüm ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik Sosyal – Kültürel Etkinlikleri kapsamında yeni bir dizi gezi projesi başlattıklarını söyleyen Çolpan, “Türkiye’nin mevcut yerlerindeki tarihi mekanlarımızı dünyaca örnek alınmış, maneviyat büyüğü, evrensel değerler açısından sevgi ve hoşgörü ile ziyaret edilen tarihi mekanlarımızı gezme imkanı sunuyoruz. Söz konusu kültür hizmetimiz tamamen Belediyemiz imkanları ile yürütülecektir. Bu hizmet için vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.
Daha önce gerçekleştirdiğimiz Kültür gezilerimize aldığımız memnuniyetin bu sefer daha fazlasını alacağımıza inanıyorum. Mayıs ayı sonlarında başlayacak olan Kültür gezilerimiz için ilçede yaşayan vatandaşlarımızın Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimine müracaat etmeleri yeterli olacak” bilgisini verdi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10