Kadın Kolları’nda “Çınar” dönemi

AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, dün yaptığı açıklamada AK Parti Kızılpınar Kadın Kolları yönetiminin değiştiğini söyledi.

Çerkezköy 21.05.2013 19:32:00 0
Kadın Kolları’nda “Çınar” dönemi

 LİSTEYİ OLDUĞU GİBİ ONAYLADILAR

 AK Parti Kızılpınar Kadın Kolları’nın yeni yönetimine çok güvendiğini söyleyen Kamil Yiğit, “Kadın Kolları yeni yönetim listesini geçtiğimiz gün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’e sundum. Kendileri, bize olan güvenlerini, oluşturduğumuz listeyi olduğu gibi onaylayarak gösterdiler. Bize olan güvenlerinden dolayı kendilerine ve bir önceki Kızılpınar Kadın Kolları Başkanı Feyza Taş ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. 
 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yeni kadın kolları yönetimi ile AK Parti’nin 2014 Yerel seçimlerinden gerek Kızılpınar, gerek Çerkezköy gerekse Tekirdağ’da zaferle ayrılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Kamil Yiğit, seçim çalışmalarına hız vereceklerini ifade etti. İşte Kızılpınar Kadın Kolları Teşkilatı’nın yeni yönetimi: “Kızılpınar Kadın Kolları Belde Başkanı Sevim Çınar, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Özgül Karabaş, Dış İlişkiler Başkanı Zeynep Aras, Tanıtım Medya Başkanı Berna Küçükyılmaz, Belde Sekreteri Büşra Altun, Halkla İlişkiler Başkanı Hasiye Karabulut, Sosyal İşler Başkanı Gönül Orak, Seçim İşleri Başkanı Remziye Çelik, Teşkilat Başkanı Aysel Altun, Ar-Ge Başkanı Ayşegül Coşkun, Yerel Yönetimler Başkanı Semen Denizci, Ekonomik İşler Başkanı Sevim Sasa, Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil Arabacı, Zekiye Karakulak ve Nurcan Kavas.”
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10