Marmara İnşaat Yapı Market törenle açıldı

Marmara İnşaat ve Yapı Malzemeleri geçtiğimiz gün Veliköy Mimar Sinan Mahallesi Kokulu Caddesi No: 13’te açıldı.

Çerkezköy 21.05.2013 19:33:00 0
Marmara İnşaat Yapı Market törenle açıldı

 KATILIM YOĞUN OLDU

Saat 15.00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adayı Süleyman Kozuva, bazı Veliköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Eski Başkanı Hamit Oral,  muhtarlar, esnaf, belde sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

KURBAN KESİLDİ

Açılış öncesi konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy’ün hızla büyüyen ve gelişen bir bölge olduğunu ve bölgede böyle işletmelerin açılmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek işletmenin Veliköy’e ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Kurban kesilmesi ve dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi Ali Ertem, Faruk Korkmaz, Hanifi Belindir, Alaettin Demirbağ ve işletme sahipleri Ömer Memiş ve Enes Memiş tarafından kesildi.
 

İHTİYAÇ DUYULABİLECEK HER ŞEY VAR

Açılışın ardından davetliler işyerini gezdi. Veliköy’ün en büyük yapı marketin açılışına ilgi yoğun oldu. Uzun süredir inşaat sektöründe hizmet veren Marmara İnşaat’ın yapı market ile de hizmet vereceğini ifade eden Enes Memiş, yapı markette bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek her şeyin yer aldığını belirtti. Memiş, açılışa katılan herkese teşekkür ederken, açılış dolayısıyla davetliler çeşitli ikramlarda da bulunuldu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10