2.Okul Öncesi Şenlikleri başladı

Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu tarafından geçtiğimiz yıl ilki yapılan “Okul Öncesi Şenlikleri”nin ikincisi dün düzenlenen etkinliklerle başladı.

Çerkezköy 21.05.2013 19:34:00 0
2.Okul Öncesi Şenlikleri başladı

 ŞENLİKLER BAŞLADI

Okul Müdürü Mervan Yıldız, öğretmenler Yeşim Kocabıyıkoğulları ve Şehriban Sak organizatörlüğünde 50 öğrenci ilk gün velileri ile birlikte minik eller atölye çalışması kapsamında resim, sulu, kuru kalem çalışması yaparak gönüllerince eğlendiler.
 

“OKUL ÖNCESİNİN ÖNEMİNİ ANLATIYORUZ”

Programda konuşan Okul Müdürü Mervan Yıldız “Raif Dinçkök Ortaokulu tarafından Okul Öncesi şenliklerini geçtiğimiz yıldan itibaren geleneksel hale getirdik. Bu etkinliklerde okul öncesinin önemini çocuklarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Sizler veliler olarak çocuklarınızdaki değişiklikleri fark etmişsinizdir. Bu etkinliklerde en önemli amaç çocukların birinci sınıfa hazır olarak girmesini görmenizdir. Bu çocuklarımız gelecek yıl ilkokula başladıklarında sıkıntı, endişe ve herhangi bir çekingenlik çekmeden eğitim ve öğretimlerine devam edecekler. Bugün etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

“DÖRT GÜNE YAYMAK İSTEDİK”

Etkinliklerin anasınıfı A ve B şubelerince düzenlendiğini belirten Anasınıfı öğretmeni Yeşim Kocabıyıkoğulları “Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı genelge doğrultusunda 21-31 Mayıs tarihleri arasında okul öncesi eğitim şenlikleri haftası olarak kutlanıyor. Bizler de okul yönetimi olarak bu etkinlikleri birkaç güne yaymak istedik. Etkinlikler kapsamında 22 Mayıs Çarşamba günü seminer düzenleyip, Perşembe günü çevre tanıma gezisi düzenleyeceğiz. 29 Mayıs Çarşamba günü de şenliklerimiz devam edecek. Okul Öncesi şenliklerin finalini ise düzenleyeceğimiz piknik ile sonlandıracağız” diye konuştu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliklere katkısı olanlara teşekkür eden Kocabıyıkoğlulları “Bu etkinlikte çocuklarımız ve velilerimiz ile birlikte hoş bir gün geçirmeyi amaçlıyoruz. Sene başından itibaren her zaman desteklerini aldığımız velilerimize ve okul yönetimine de çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10