Tever’in “Grup” kaygısı

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, dün akşam saat 18.30’da yaptığı yazılı açıklamada hafta sonu yapılacak seçimler kapsamında ‘Mavi’ ve ‘Sarı’ listenin 2. Grup’ta ortak

Çerkezköy 23.05.2013 00:32:00 0
Tever’in “Grup” kaygısı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 26 Mayıs’ta seçim sürecini yaşayacağını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, dün saat 18.30’da yaptığı yazılı açıklamada 2. Meslek Grubu seçimlerine mavi liste ile sarı listenin, ortak listesi ile gireceğini belirtti.

 

SEÇİMLERE ORTAK LİSTE İLE GİRECEĞİZ

Emre Tekstil sahibi M. Gürdal Adal ve Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva’nın “Sanayiciler olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz” önerisi doğrultusunda 2. Grup’ta ‘Mavi’ ve ‘Sarı’ liste olarak seçimlere ortak liste gireceklerini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, “2. Grup’taki listemizde Bross Tekstil’den Asım Yavuz Aslan, Buyruk Tekstil’den Saim Buyruk, Emre Tekstil’den Emre Adal, Yako Tekstil’den Mustafa Kozuva ve Nida Halı’dan da Önder Ayaksız yer alıyor” dedi. 
 

BAZI ÇEKİNCELERİMİZ VAR

Mavi liste olarak, sarı liste ile birlikte hazırlanan “Ortak Liste”ye destek vereceklerini açıklayan Dursun Ali Tever, “Ancak, sarı listenin Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın Bross Tekstil’in yetki devrini almasından dolayı bazı çekincelerimiz bulunuyor” dedi. Süleyman Kozuva’nın 26 Mayıs’taki seçimlere Başkan Adayı olarak gireceğini anımsatan Tever, Kozuva’nın 4. Grupta seçimi kazanamaması halinde, 2. gruptan meclise girme olasılığının olduğunu, bu durumun zihinlerinde soru işaretleri oluşturduğunu ifade etti.
 

KOZUVA 2. GRUP’TAN MECLİSE GİRMEYECEK

Bahse konu çekincelerini M. Gürdal Adal ile paylaştığını söyleyen Tever, “Gürdal Adal, Süleyman Kozuva ile görüştü. Süleyman Kozuva, 4. Gruptaki seçimi kaybetmesi halinde 2. Grup’tan meclise girmeyeceğini belirtti” diye konuştu. Süleyman Kozuva’nın konuyla ilgili açıklamalarını, M. Gürdal Adal ve Mustafa Kozuva’nın kendisine teyit ettiğini söyleyen Tever, “Yaptığım bu açıklamanın ardından Mustafa Kozuva ve Süleyman Kozuva’nın da bir açıklama yapmasını bekliyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10