Öğrenciler ehliyetlerine kavuştu

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Eğitim ve İş Okulundaki Trafik Eğitim Pistinde eğitim gören İlköğretim öğrencilerine eğitimin ardından ehliyetleri verildi.

Tekirdağ 24.05.2013 00:46:00 0
Öğrenciler ehliyetlerine kavuştu

 TÖREN DÜZENLENDİ

Törene Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Belediye Meclis Üyeleri, Trafik Demetleme Şube Müdürü Metin Kesici, bazı dernek başkanları, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 

DAHA RAHAT YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR OLACAK

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, törende yaptığı konuşmada “Belediye olarak diğer kurumlarla beraber çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu çalışmaların çok faydasını gördük. Eğitime verdiğimiz önem her geçen gün daha da artmakta bundan sonra da artacaktır. Biz de trafik eğitimlerini ‘Ağaç Yaşken Eğilir’ sözünden yola çıkarak çocuklarımıza küçük yaşta veriyoruz. Çünkü trafik hayatımızda olmazsa olmazlardandır” dedi. Çocuklara kurallara nasıl uyulacağını ve insanlara nasıl saygı gösterileceğini öğrettiklerini belirten Dalgıç “İnsanlara saygı gösterildiği zaman daha iyi daha rahat yaşanılabilir bir şehir olacağımızı biliyoruz.” Diye konuştu. Nurettin Ekmekçioğlu ve İş Okulu öğrencilerinin Halk Oyunları gösterisinden sonra kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sembolik ehliyet ile eğitimciler Semra Eren ve Ceyhun Anıl’a da sertifika verildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10