Tekvando şampiyonasına katılacaklar

Türkiye Liseliler Tekvando Şampiyonası’na katılacak olan Çerkezköy grubu yol hazırlıklarına başladı. 27-31 Mayıs günleri arasında Denizli ilinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Çerkezköy

Çerkezköy 25.05.2013 01:06:00 0
Tekvando şampiyonasına katılacaklar

 Çerkezköy Haber - Türkiye Liseliler arası Tekvando Şampiyonasına Çerkezköy 4 sporcu ile katılacak.

 

ÇERKEZKÖY’DEN DÖRT SPORCU

Türkiye Liseliler Tekvando Şampiyonası için geri sayım başladı. 27-31 Mayıs günleri arasında Denizli’de yapılması planlanan Türkiye Tekvando Şampiyonasına 700 civarında sporcunun katılması bekleniyor.  Müsabakalara;  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencisi Selma Çağlayan, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Şahin Yiğit, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nden Fatih Sert ve Pakize Narin Anadolu Lisesi’nden Onur Çağlayan katılacak. 
 

ÖNCE CENTİLMENLİK, SONRA DERECE

Yolculuk öncesinde Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden antröner Bilal Güzel ve şampiyonaya katılacak olan sporcular, başkan Ertem ile sohbet etti. Sporun centilmenlik olduğuna, derece etmenin sonraki planda olması gerektiğine vurgu yapan Ertem “Biz sizin arkanızdayız. Yapabileceğimiz ne varsa onu yapacağız. Dualarımız ve maddi desteklerimizle biz bizim üzerimize düşen görevi yerine getirmiş oluyoruz. Sizler de başarılı olmakla görevinizi yapmış olacaksınız. Önce centilmenlik, daha sonra derece. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Tekvando antrenörü Bilal Güzel, Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem’e bu güne kadar yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür etti. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10