“Tekirdağ kabına sığmıyor”

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası meclis Salonu’nda ticaret toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ 26.05.2013 22:44:00 0
“Tekirdağ kabına sığmıyor”

 “TİCARİ İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Toplantıya Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci, Filibe Ticaret Ataşesi Barış Yeniçeri, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret Borsası yetkilileri ve Ticaret Sanayi Odası üyeleri katıldı. İki ülke arasındaki ticaretin daha ileri seviyeye taşınması için fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Tekirdağ’ın kabına sığmayan ticari potansiyeli yüksek güçlü, yatırımcılarının dinamik olduğu bir il olduğu ifade edildi.
 

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK ALACAĞIZ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay toplantıda yaptığı konuşmada, dış ülkelerde yaşadıkları olayları kısaca anlatan ve onların Türk yatırımcılara çok sıcak baktığını belirterek “Komşu ülkelerle ticari ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Biz Tekirdağ’lı işadamları olarak buna hazırız. Yol haritasını çizmek için Bulgaristanlı işadamlarından destek alacağız” ifadesini kullandı.
 

“TÜM KOLAYLIKLARI SAĞLAYACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Başkonsolos Şener Cebeci de Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ın çalışmalarını çok pozitif olumlu bulduklarını belirterek kendisine teşekkür etti. Bulgaristan’da vergilerin ve işçi maliyetlerinin çok az olduğuna değinen Cebeci “İş adamlarını bize yönlendirin, biz elimizden gelen bütün kolaylığı kendilerine sağlayacağız” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10