Kartalspor’un minikleri süper başladı 5-0

Tekirdağ U-11 Ligi Minikler C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı hafta sonunda ilk karşılaşmasına çıktı. Çorlu Yeşiltepe Sahası’nda Çorlu Gençlerbirl

27.05.2013 20:22:00 0
Kartalspor’un minikleri süper başladı 5-0

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ligde ilk karşılaşmasında gol olup yağdı.

 

17.30’DA BAŞLADI

Pazar günü saat 17.30’da Çorlu Yeşiltepe Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı etkili başladı. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi.
 

BERABERLİĞİ ARADI

Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkarma mücadelesi veren temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı etkili hücumlar geliştirdi.  Sağlı sollu ataklarla beraberlik golü arayan Çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarla arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ise önde olmanın avantajı ile kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakip kalede daha etkin görünen konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.
 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Kalesinde ikinci golü gören Çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı oyuncuları oyun disiplininden koptu. İlk devrenin son dakikalarında ev sahibi ekip cılız ataklarla farkı indirmeye çalıştı. Savunmada hata yapmayan temsilcimiz bulduğu bir golle farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

FARK AÇILDI 

İlk devre yakaladığı üç farklı üstünlükle Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı kontrollü bir futbol sergilerken, Çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan konuk ekip Çerkezköy Kartalspor rakibinin pozisyon bulmasını engelledi.
İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Organize ataklarını sürdüren konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Farkın dörde çıkması ile birlikte ev sahibi ekip çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı arka arkaya hatalar yapmaya başladı. Rakibinin disiplinden kopmasını iyi değerlendiren  temsilcimiz pozisyonlar bulmaya devam etti.
 

LİGE FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Karşılaşmanın kalan dakikaları temsilcimizin üstünlüğü ile devam etti. Çorlu Gençlerbirliğispor U-11 Futbol Takımı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı son dakikalarda bir gol daha bularak skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı’nın 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10