Seçim zaferini kutladılar

Pazar günü genel seçimleri aratmayan atmosferde gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sarı liste ile rakibi Dursun Ali Tever ve ekibine 570 oy fark atan Süleyman Kozuva 10-0’lık galibiyet

Çerkezköy 27.05.2013 21:37:00 0
Seçim zaferini kutladılar

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 10 Grup’ta yapılırken, seçimi kazanan Süleyman Kozuva ve ekibi, seçimi Yalı Restaurant’ta kutladı.

 

YEMEKTE KUTLADI

Önceki gün Yalı Restaurant’ta gerçekleştirilen yemekte seçimi kazanmanın başarısını kutlayan Süleyman Kozuva ve abisi Mustafa Kozuva gruplardaki kişilerin masalarına giderek tek tek tebrik etti. Önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağını ifade eden Süleyman Kozuva “Biz kendi başımıza bir hiçiz. Bu başarıyı ekip arkadaşlarımıza borçluyuz. Seçim boyunca bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Ekibimizle birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.
 

ERTEM VE BELİNDİR DE KATILDI

Yemekte misafirleri kapıda karşılayan Süleyman ve Mustafa Kozuva kardeşler, yemeğin sonunda da grup üyelerini kapıya kadar uğurladı. Öte yandan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de yemeğe katılarak seçimi kazanan Süleyman Kozuva’yı ve masaları tek tek dolaşarak ekip üyelerini tebrik etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  

 

  

 

 

 

   

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10