75. Yıl Ortaokulu, Balıkesir yolcusu

75. Yıl Ortaokulu Müdürü Burhan Açıkgöz, dün saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 28.05.2013 21:05:00 0
75. Yıl Ortaokulu, Balıkesir yolcusu

 OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI DEĞİŞTİ

Nisan Ayı’nda görevinden istifa eden Serpil Karabal’ın yerine 75. Yıl Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen Yasemin Özgün ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret eden Okul Müdürü Burhan Açıkgöz, “Belediye Başkanımız, okulumuzun her türlü ihtiyacının giderilmesinde hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Bu kapsamda hem teşekkür etmek, hem de yeni Okul Aile Birliği Başkanımız ile tanıştırmak adına kendisini ziyaret etmek istedik” dedi. 
 

ARAÇ TAHSİSİ İSTEDİ

Ziyaretlerinin başka bir amacının daha olduğunu ifade eden 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Burhan Açıkgöz, “Okulumuz geçen yılın Türkiye 1.’si Zafer Koleji’ni yenerek, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Balıkesir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan ‘Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca-T Seksek Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 1 Haziran’da Balıkesir’de düzenlenecek şampiyonaya katılabilmek için belediyemizden araç tahsis etmesini istiyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ertem de başarılarından dolayı 75. yıl Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederken, istenen aracın tahsis edileceğini ifade etti.   
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10