Çerkezköy etkinliğe doyacak

Çerkezköy Belediyesi bir dizi sosyal ve kültürel etkinlik düzenleyecek.

Çerkezköy 28.05.2013 21:24:00 0
Çerkezköy etkinliğe doyacak

 GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Etkinliklerin ilki 31 Mayıs Cuma günü düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çerkezköy Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan gençlik şöleni saat 20.00’da başlayacak. 19 Mayıs’ta yapılması planlanan ve Reyhanlı’daki bombalı saldırı dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen Gençlik Şöleni’nde Pakize Narin Anadolu Lisesi Folklor Grubu, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müzik Grubu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Müzik Grubu ve Kızılpınar Anadolu Lisesi Müzik Grubu’nun sahne alacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, tüm Çerkezköy halkını Gençlik Şöleni’ne davet etti.
 

KÜLTÜR ATEŞİ ÇERKEZKÖY’DE YAŞANACAK

7 Haziran Cuma Günü de Tekirdağ Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından ortaklaşa, Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı’nın sunacağı Kültür Ateşi konser ve gösterilerinin düzenleneceğini söyleyen Ertem “7 Haziran Cuma günü saat 20.00’da Amfi Tiyatro’da düzenlenecek olan etkinliğe tüm Çerkezköy halkı davetlidir” dedi.
 

TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SAHNE ALACAK

Çerkezköy Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyleyen Başkan Ali Ertem, 14 Haziran Cuma günü de Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu'nun Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda müzikseverlerin karşısına çıkacağını söyledi. Her üç etkinliğin de ücretsiz olduğunu ifade eden Ertem, etkinliklere tüm Çerkezköy halkını davet etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10