ÇTSO Lisesi adını finale yazdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlğı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ grubunda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve San

29.05.2013 21:33:00 0
ÇTSO Lisesi adını finale yazdırdı

 Çerkezköy Haber - Nike Tekirdağ Liseler arası Genç Erkekler Futbol Turnuvasında mücadele eden ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı rakibini dört golle mağlup etti.


FİNALE YÜKSELDİ  

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlğı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ grubunda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı yarı finalde Tekirdağ İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımını mağlup ederek finale yükseldi.  


FATİH İLE ÖNE GEÇTİK

Dün saat 13.30’da Tekirdağ İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan Halı Sahada oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede iyi organize olan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı karşılaşmanın 5’inci dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Fatih şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi.  


BURAK FARKI İKİYE ÇIKARDI  

İlk devrenin kalan dakikaları ise karşılıklı ataklarla geçildi. ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı farkı ikiye çıkarmak için ataklar geliştirirken, İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresine fırtına gibi başlayan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Burak ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Bu golden kısa bir süre sonra Tekirdağ İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı bulduğu golle farkı bire indirdi.  


ADINI FİNALE YAZDIRDI  

Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı savunmada hata yapmadı. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Burak’ın ayağından bir gol daha bularak farkı tekrar ikiye çıkardı. Tekirdağ İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ÇTSO Genç Erkekler Futbol Takımı golcü oyuncusu Fatih ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-1’lik üstünlük ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan temsilcimiz adını da finale yazdıran ekip oldu.  


“FİNAL MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Beden Öğretmeni Vedat Çolak “ Rakiplerimizi teker teker mağlup ederek finale yükseldik. Kazananın Türkiye finallerine yükseleceği final karşılaşmasında Tekirdağ Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Final maçını da kazanıp ilçemizi 9 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Nike turnuvası finallerinde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10