Polisan ve Kardeşler Yapı daha da güçlenecek

Polisan Antalya Bölge Müdürü Ali Çobanoğlu’nun, Trakya Bölge Müdürlüğü’ne atanması dolayısıyla önceki gün saat 20.30’da Gabralı Otel’de bir kutlama yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 29.05.2013 22:18:00 0
Polisan ve Kardeşler Yapı daha da güçlenecek

 YENİ BİR YAPILANMA İÇİNDEYİZ

Kardeşler Yapı Pazarlama Ekibi’nin de hazır bulunduğu yemekte konuşan Polisan Trakya Bölge Müdürü Ali Çobanoğlu, Polisan olarak Trakya’da gerek pazar gerekse ürün grupları kapsamında yeni bir yapılanma içinde olduklarını ifade etti. Çerkezköy’de, Polisan Distribütörlerinden Kardeşler Yapı ile bu çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydeden Çobanoğlu, “Dekoratif boyalar, ısı yalıtımı, su yalıtımı, mobilya grubu gibi ürün gruplarının Pazar payını artırmak amacıyla yapılandırmaya girdik. Bu kapsamda gerek tecrübem gerekse firmanın bana olan güveni nedeniyle bu göreve layık görüldüm” diye konuştu.    


PAZAR PAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Polisan ve Kardeşler Yapı işbirliğiyle Trakya Bölgesi’nde bütün pazarı yeniden ele alarak değerlendireceklerini ve mevcut pazar payını artırmak için çalışacaklarını ifade eden Polisan Trakya Bölge Müdürü Ali Çobanoğlu, “Firma olarak asıl vizyonumuz kaliteli ve ekonomik ürün gruplarıyla tüketicilerin beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmektir” dedi.  


KARDEŞLER YAPI İLK 3’TE

Polisan’ın Trakya Bölgesi’nde sektörünün lideri olduğunu ifade eden Ali Çobanoğlu, “Rakiplerimizin, lider durumda olan firmamıza yönelik çalışmalarına kayıtsız kalamayız. Bu çerçevede yeni atamalarla, yeni bir yapılanmaya gitmeye karar verdik” dedi. Kardeşler Yapı’nın Trakya’daki en büyük distribütörleri olduğunu kaydeden Çobanoğlu, “Ülke genelinde toplam 36 distribütörümüz var. Kardeşler Yapı uzun zamandır ülke sıralamasında ilk üçte bulunan distribütörlerimiz arasında yer almaktadır” diye konuştu.  

LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

2009’dan buyana distribütörlüğünü yaptıkları Polisan’ın cirosunu 3 kat büyüttüklerini belirten Kardeşler Yapı Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu ise bölgenin ihtiyacı olan koordinasyonun sağlanabilmesi için Polisan ve Trakya Bölge Müdürü Ali Çobanoğlu ile çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Bugüne dek birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdikleri çalışmaları, bundan sonra da artırarak devam ettireceklerini söyleyen Helvacıoğlu, “Polisan ve Kardeşler Yapı işbirliği her geçen gün daha da güçlenecektir. Trakya pazarındaki liderliğimizi sürdüreceğiz” dedi. Helvacıoğlu, Polisan Trakya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ali Çobanoğlu’na başarılar diledi.  


Haber / Türker ÖZKAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10