IOSB Toplantısı Veliköy’de yapıldı

Çorlu, Çerkezköy ve Tekirdağ’da kurulan 7 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim kurulu başkanları ve müdürleri, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Başkanlığı’nda Veliköy’de Teverpan

Çerkezköy 29.05.2013 22:28:00 0
IOSB Toplantısı Veliköy’de yapıldı

 DEĞERLENDİRME YAPTILAR

Islah OSB Haftalık Olağan Toplantısı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Islah Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyeti Başkanı Vali Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleşen ve 7 Islah OSB’nin yönetim kurulu başkanları ile bölge müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen haftalık değerlendirme toplantısında, yürütülen proje çalışmaları ve mevcut durumlar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.


“TEMMUZ AYINA KADAR YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Veliköy Teverpan Fabrikası toplantı salonunda üç saat süren toplantı sonrası heyet Kızılpınar’da bulunan Trakyum Et Lokantası’nda yemek yedi. Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Yerlikaya, Tekirdağ'da bulunan 7 Islah OSB'de altyapı çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti. Toplantıda mevcut OSB ve Islah OSB'lerin kanala bağlanacak arıtma tesislerine ÇED izni alınmasının görüşüldüğünü belirten Yerlikaya “7 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim kurulu başkanları ve müdürleri ile her hafta toplantı gerçekleştiriyoruz. Zamanla yarışıyoruz ve bazı sorunlarımız bulunuyor. İşletmelerimizin ruhsat sorunları var. İnşaat ruhsatlarının eksikliğinin giderilmesi konusunda çalışmalarımızı Temmuz ayına kadar yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.  


HEYET VE BAŞKANLAR KATILDI  

Veliköy Teverpan Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcıları Mustafa Yel ve Ahmet Büyükçelik, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Islah OSB'ler müteşebbis heyet başkan ve üyeleri, yönetim kurulu başkanları ile sanayiciler katıldı.


Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10