Tekirdağ TSO’ya hayırlı olsun ziyareti

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Şarköy İlçe Başkanı Naci Bayraktar ve beraberindeki heyet Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tekirdağ 31.05.2013 20:42:00 0
Tekirdağ TSO’ya hayırlı olsun ziyareti

 ŞEHRİN GELİŞMESİNE YÖN VEREN BİR KURUM

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Mestan Özcan, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Galip Öge, Muzaffer Destereci, Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş katıldı. MHP İl Başkanı Kaplan, “2013-2017 Organ Seçimlerinde yeniden seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik ediyor ve hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Ticaret ve Sanayi Odası itibarlı bir kurum ve şehrin gelişmesine yön veren bir kurum. Yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinize başarılar diliyorum” dedi.
 

ÇERKEZKÖY ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Ziyarette 2004 yılında düzenlenen ‘perakende yasası’ ve uygulamaya geçmemesinden dolayı küçük esnaf, kobilerin bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çekilirken, üretimde yabancı yatırımın son derece önemli olduğu bunun en güzel örneklerinin Çerkezköy OSB’de yer alan Hindistan ve Güney Kore kökenli firmaların olduğu belirtildi.
 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da ziyarette yaptığı konuşmada, “Tekirdağ TSO olarak kendi üyelerimize en üst seviyede hizmet verebilmek için yerel yönetim ve merkezi yönetimlerle eşgüdümlü hareket ederek çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Amacımız şehrimize sosyal ve ekonomik anlamda fayda sağlamak” dedi. Günay, ciddi projelere imza atacaklarını inandığını söyledi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10