Bahar şenliğinde eğlendiler

Özel Gülerçin Koleji öğrencileri bahar şenliğinde gönüllerince eğlendi. Özel Gülerçin Koleji ve Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen programla öğrenciler yıl içerisind

Çerkezköy 31.05.2013 20:47:00 0
Bahar şenliğinde eğlendiler

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji idaresi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği programında öğrenciler stres attı.

 

İKRAMLAR  YAPILDI

2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrencilerin yaşadığı ders ve sınav stresini az da olsa unutturabilmek amacıyla Özel Gülerçin Koleji İdaresi ve Okul Aile Birliği tarafından tertip edilen eğlence programı önceki gün gerçekleştirildi. Saat 15.30’da başlayan program esnasında öğrencilere pamuk şekeri, bardak mısır ve döner ekmek gibi ikramlar yapıldı. Yapılan ikramların yanı sıra yüz boyama ve çocuk oyunlarına ilaveten gün içerisinde birçok yarışmada yapıldı. Özellikle halat çekme ve mumyalama yarışmalarıyla eğlenen çocuklar müzik eşliğinde gönüllerince dans edip eğlendiler.
 

STRES  ATTILAR

Özel Gülerçin Okulu Müdürü Süleyman Sezgin düzenlenen program ile öğrencilerin eğlenmesini amaçladıklarını belirterek “Öğrencilerimizin yıl boyunca yaşadıkları stresi bir nebze olsun hafifletmeyi düşündük. Okul Aile birliğiyle beraber gerçekleştirdiğimiz eğlence programıyla öğrencilerimizin yıl içerisinde ki yorgunluklarını azda olsa attıklarını düşünüyorum.” diye konuştu.    
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10