5. etap altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Mandıracı Caddesi’ne bağlı sokaklarda yürütülen 5. etap altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çorlu 2.06.2013 22:40:00 0
5. etap altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

 ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL OLACAK

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci, 5. etap altyapı çalışmalarının yürütüldüğü alanda incelemelerde bulunurken, İşletme ve İştirakler Müdürü Selçuk Küçüker ile teknik personel kat edilen aşama ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. 5. etap altyapı projesinin hayata geçirildiği bölgede ikamet eden vatandaşlar ve burada faaliyet gösteren esnaflarla sohbet eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Altyapı çalışmalarını yürütmek zahmetli oluyor. Ama çalışmalarımız bittiğinde herkes rahat edecek. Kanalizasyon hatlarını tamamen yeniliyoruz. Çalışmalarımız bitince kaldırım ve asfalt çalışması başlatacağız. Buradaki cadde ve sokaklarımız eskisinden çok daha güzel olacak” dedi.
 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Alipaşa Mahallesi’nde İsmet Paşa Bulvarı, Çetin Emeç Bulvarı, Sülün Caddesi, Şelale Sokak, Güliz Sokak, Köknar Sokak, Ilgıt Sokak ve Atakan Sokak’ta, Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi 6. Sokak, Necip Fazıl Caddesi, Türkdili Sokak ve Türkeli Sokak’ta da aynı kapsamda çalışma yürütüleceği belirtildi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10