2. Şubesini açtı

Tekirdağ il merkezinde Cemil Koçaş ve Ergin Koçaş kardeşlere ait lokantanın, İstanbul yolu üzerindeki 2. şubesinin açılışı önceki gün Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımı ile ger?

Tekirdağ 2.06.2013 23:05:00 0
2. Şubesini açtı

 FARKLI BİR HAVA GETİRECEK

Açılış törenine MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, il protokolü ile STK başkan ve temsilcileri de katıldı. İşyeri sahiplerinden Ergin Koçaş, açılışı yapılacak şubelerinin sektöre farklı bir hava getireceğine inandıklarını ifade ederek “Tekirdağlı hemşerilerimize hizmet noktasında elimizden gelenin en iyisini sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da açılışta yaptığı konuşmada “Bugün açılışı yapılacak iş yerinin, tıpkı Nisan ayında Çorlu’da açılışına katıldığımız iş yerimizin şubesi gibi sektöre bir canlılık ve yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. Burada açılışını yapacağımız iş yerimizin şubesi de bu alanda şehrimizde, hizmet sektörünün önemli bir halkasını oluşturarak sektöre canlılık katacaktır” dedi.
 

3. ŞUBE SÖZÜ VERDİ

Koçaş kardeşlerden ilerleyen dönem için 3. şube sözünü de alan Vali Yerlikaya, “Şehrimizde olan her bir güzellik ve hizmet halkası bizim için önemlidir” diyerek, açılışı yapılacak iş yerinin Tekirdağ’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Açılışın ardından davetliler işyerini gezdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10