Kurucu başkan Kılınç’tan Kozuva’ya ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının kurucu Başkanı Ömer Kılınç Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi

Çerkezköy 2.06.2013 23:46:00 0
Kurucu başkan Kılınç’tan Kozuva’ya ziyaret

 “ÇOK ŞEY KATACAKTIR”

Ziyarette konuşan Kılınç, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ile 40 yıllık dostlukları olduğunu kaydederek “ Taha Ülker ile Devlet Planlama Teşkilatından ve geçmiş dönemlerden 40 yıla dayanan sıkı bir dostluğumuz var. Taha Ülker gibi bilgili, donanımlı bir şahsiyetin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası gibi onurlu bir kurumda meclis başkanlığına seçilmesini son derece memnuniyet ile karşılıyorum” diye konuştu. Taha Ülker’in tecrübelerinden hem genç Başkanın hem de ÇTSO Meclis üyelerin faydalanacağını belirten Kılınç, sanayici kimliliğinin meclis başkanı gibi çok önemli bir konumda temsil edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 

KOZUVA’YI TEBRİK ETTİ

Girdiği seçimden 10-0’lık zaferle çıkan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı tebrik eden Kılınç, Kozuva ailesinin Çerkezköy’de ticari hayata kazandırdığı ivmenin benzer göstergesinin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda sergileyeceklerini ifade etti. Süleyman Kozuva’nın genç yaşta önemli bir kurumun başında bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade eden Kılınç “Ticaretten gelen bir kuşağın sanayici kimliğini kazanarak Ticaret ve Sanayi erbabını kucaklayarak bilgi ve birikime sahiptirler. Süleyman Kozuva’nın ticari hayatta herkese ispatlamış oldukları bu başarıyı en iyi şekilde ve temsil noktasında üyelerine de yansıtacağına inanıyorum” dedi.
 

KAPIYA KADAR UĞURLADI

40 yıllık iki samimi dosta kahve ikramında bulunan Kozuva, böylesine tecrübeli bir duayenin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kozuva “Sizlerden gördüğümüz davranışlar ve tecrübelerle sizlerin attığı temelin üzerine inşa edilen ÇTSO hizmetinde elimizden geldiğince üyelerin lehine olan her türlü çalışmalarla sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak hizmet bayrağını şanlı bir şekilde dalgalanması için mücadele edeceğiz” dedi. Ziyaretin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker duayen sanayici Ömer Kılınç’ı kapıya kadar uğurladı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10