El emeği ürünler görücüye çıkıyor

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi açacağı yıl sonu sergisi ile kursiyerlerin bir yıl boyunca ortaya çıkardıkları süs eşyaları, desenli mutfak eşyaları, estetik ev eşyaları, el emeği göz nuru iÅ

Çerkezköy 3.06.2013 21:01:00 0
El emeği ürünler görücüye çıkıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında açılan El Sanatları Kursları sona ererken, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler düzenlenecek sergilerle görücüye çıkarılacak.

 

İLK SERGİ BUGÜN AÇILIYOR

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 2012-2013 eğitim-öğretim yılında merkez ve beldelerde düzenlenen mesleki, sosyal ve kültürel kursların yıl sonu sergisi açılacak. “Herkes için Hayat Boyu Eğitim” projesi kapsamında Yılsonu etkinliklerinin bugün yapılacağını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş “Halk Eğitimi Merkezi yılsonu etkinlikleri kapsamında merkezde ve beldelerde açılmış olan dikiş, nakış kurslarının yılsonu sergileri ve açılmış olan halk oyunları kurslarının yıl sonu etkinlikleri olacak. Etkinlikler bugün saat 13.00’da Raif Dinçkök Ortaokulu’nda Merkez Kursların sergisi ile başlayacak” diye konuştu.
 

BELDELERDE DE AÇILACAK

Yılsonu etkinliklerin Perşembe günü Kapaklı’da devam edeceğini belirten Memiş “Perşembe günü saat 13.00’de Kapaklı Kurslar Sergisi Beyazsaray Düğün Salonu’nda yapılacak. Ardından ise saat 20.00’de Çerkezköy Anfi Tiyatroda Merkez Türk Halk Oyunları Gecesi düzenlenecek. 11.Haziran Salı günü ise Veliköy Belediye Kurs Merkezi’nde Veliköy’lü kursiyerlerimizin sergisi ve 12 Haziran Çarşamba günü ise Kızılpınar Belediye Kültür Merkezi’nde Kızılpınarlı kursiyerlerimizin sergileri beğeniye sunulacak. Gerçekleştireceğimiz etkinliklere bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10