Şoför esnafının isteklerini dinledi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Şoförler Odası, Özel Halk Otobüsleri ve diğer Taşıyıcılar Kooperatifleri Başkanlarıyla toplantı düzenledi.

Tekirdağ 4.06.2013 20:13:00 0
Şoför esnafının isteklerini dinledi

 HİÇBİR ESNAFIN MAĞDUR OLMASINI İSTEMİYORUZ

Tekirdağ Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’in de katıldığı değerlendirme toplantısında şoför esnafının isteklerini sorunlarını dinleyen Dalgıç görüş alışverişinde bulundu. Hiçbir şoför esnafının mağdur olmasını istemediklerini ancak trafiği rahatlatmak için bazı  trafik düzenlemelerinin yapılacağını  belirten Dalgıç kooperatif yetkililerinden Belediye yanında bulunan minibüs durağında minibüslerin depolama yapmamasını istedi.
 

KARAR ALINANA KADAR DEVAM EDECEK

Şehirde yaşayan insanların daha rahat ulaşımı sağlayabilmesi için minibüslerin daha modern hale getirilmesi ve özellikle engellilere de uygun olacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini dile getiren Dalgıç şimdiden bunun çalışmasına başlamak lazım” dedi.  Dalgıç ulaşım hizmetlerinden vatandaşların memnuniyetini de dile getirdi. Toplantı sonunda minibüslerin tek renk olması ve hatların da birleştirilerek kooperatiflerin aynı çatı altında toplanması fikri benimsendi. Bu toplantıların karar alınana kadar devam edeceği ifade edildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10