Çiçekle tebrik ettiler

26 Mayıs’ta 10 grup yapılan seçimlerde tüm gruplardan başarıyla çıkan ve geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Adliyesi Hakimlerinden Hatice Doğan Akkaya’nın elinden mazbatasını alarak başkanlık ko

Çerkezköy 6.06.2013 11:11:00 0
Çiçekle tebrik ettiler

 ÇİÇEK GÖNDEREREK KUTLADILAR

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başta olmak üzere birçok kurum, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi çiçeği burnunda ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Ziyarete gelemeyen çok sayıda kurum, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ise ÇTSO Hizmet Binası’na çiçek göndererek Kozuva’yı tebrik etti.

İKİ İSİM DİKKATLERDEN KAÇMADI
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Özel Çerkezköy Hastanesi, Çerkezköy 52 Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Özel Gülerçin Koleji ve birçok esnaf ÇTSO Hizmet Binası’na çiçek göndererek yeni başkan Süleyman Kozuva’yı tebrik etti. Çiçek göndererek Süleyman Kozuva’ya yeni görevinde başarılar dileyen isimler arasında ÇTSO eski Başkanvekili Ertan Selvili ve eski Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Asbaş  da yer aldı. 

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10