Bilim ve Tasarım Şenliği başladı

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu yıl ikinci kez düzenlediği '2013 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği' etkinliği 75. Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesinde başladı.

Çerkezköy 6.06.2013 11:13:00 0
Bilim ve Tasarım Şenliği başladı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “2012 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği” başladı.

 

17 OKUL KATILDI

Çerkezköy 75.Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde 17 okulun katılımı ile dün saat 10.00’da başlayan şenliğe Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış öncesi sahneye çıkan Raif Dinçkök Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Ege yöresine ait oyunlarını sahnelediler. Halk oyunları gösterisinin ardından konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, “17 okulumuz el işi, resim sergileri, projelerini sergiliyorlar. Okullarımızın bir yıl içinde yapmış oldukları proje ve sergilerin bir kısmını bugün burada buluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 

CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIK 

Zenginal’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri atölye çadırlarında yer alan stantları gezme imkanı buldu. Birbirinden ilginç buluşları tek tek inceleyen protokol üyeleri ve davetliler gördüğü ilginç tasarımlar karşısında da hayranlığını dile getirdi. '2013 Çerkezköy Bilim ve Tasarım Şenliği' ise üç gün boyunca Çerkezköy 75.Yıl Ortaokulu’nda açık kalacak.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10