Yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim ve öğretim veren ortaöğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıflar arasında resim,

Çerkezköy 6.06.2013 11:13:00 0
Yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen çevre konulu resim ve kompozisyon yarışması bu yıl “2023 Türkiye” teması ile düzenlendi. .

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Resim ve kompozisyon dalında yapılan yarışmada dereceye giren öğrenciler için önceki gün saat 16.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 

 

21 ESER KATILDI

Resim yarışmasına 12, kompozisyon yarışmasına ise 9 eser katıldı.  5.6.7 ve 8. sınıflar arasında yapılan resim yarışmasına 12, lise öğrencileri arasında yapılmış olan kompozisyon yarışmasına ise 9 eser katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda resim dalında 75. Yıl Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencisi D.Duru Sevgi birinci, Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu’ndan M.Çağrı Özlan ikinci, Gülerçin Ortaokulu’ndan Z.Melis Atlıtürk ise üçüncü oldu.
 
    
 

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Liseli öğrenciler arasında yapılan kompozisyon yarışmasında, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Umut Cam Güven birinci, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Yaren Çay ikinci, Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nden Orkun Durgun ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerin okullarına Notebook hediye edildi. Resim yarışmasında eseri birinciliğe layık bulunan D.Duru Sevgi’ye ödülü ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu tarafından verildi. Kompozisyon Yarışmasında birinci olan Umut Cam Güven’e ise ödülü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Gürdal Adal tarafından takdim edildi.
 
  
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10