Sitespor transfere hızlı başladı

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör liginde Çorlu Gençlerbirliğispor’u şampiyon yapan başarılı hoca Nevzat Aksaka yeni sezon için anlaşma sağlayan 1.Amatör Küme temsilcilerimizden Sitespor Silivri

6.06.2013 21:21:00 0
Sitespor transfere hızlı başladı

 Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 1.Amatör Lig ekiplerinden Sitespor iki oyuncu ile anlaştı.

 

İKİ OYUNCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

2012-2013 Futbol sezonunda başarısız geçen Süper Lig macerasının ardından yoluna bu yıl 1.Amatör Lig’de devam edecek olan ilçe temsilcilerimizden Sitespor geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör liginde Çorlu Gençlerbirliğispor’u şampiyon yapan başarılı hoca Nevzat Aksaka yeni sezon için anlaşma sağlamasının ardından iki transfere imza attı. 2012-2012 sezonunda İstanbul Alibeyspor’da mücadele eden Cevat Pelit ve Çorluspor’da oynayan Samet Sakabaş kendilerini Sitesporlu yapan imzaları önceki gün attı.
 

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Lig öncesi transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni transferlerimiz Cevat ve Samet çok yetenekli bir oyunculardır. Bize bu yolda fazlasıyla katkı yapacağını düşünüyoruz. Sezon öncesi transfer çalışmalarımıza ilerleyen günlerde devam edeceğiz. Takımın başarısı için transfer çalışmalarımızı büyük titizlik ile sürdürüyoruz” diye konuştu.
 

“BAŞARI İÇİN SİTESPOR’U SEÇTİM”

Çiçeği burnunda transferlerden Samet Sakabaş Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek “ Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi başarı hedefleyen Sitespor’dan yana kullandım. İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Sitespor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatıp tekrar Süper Lige yükselmek istiyoruz” dedi.
 

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM”

Bir diğer transfer Cevat Pelit ise “ Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile yaptığımız görüşme olumlu geçti. Ben tekliflerine hiç düşünmeden evet dedim. Sitespor’un başarısı için futbolcu kardeşlerimiz ile büyük mücadele içine gireceğiz. Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum. İnşallah Sitespor olarak ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
 

CEVAT PELİT KİMDİR?

17  Mart 1987 yılında Bakırköy’de doğan Cevat , futbola 15 yaşında Çorluspor’da  başladı. 2005 yılına kadar Çorluspor‘un çeşitli yaş kategorilerinde futbol oynadı. 2006 yılının Ağustos ayında Keşanspor ile mukavele imzaladı. Gösterdiği performans sonrası Ortaköy’e transfer olan Cevat ,  daha sonra ise sırasıyla Çorlu Gençlerbirliği Spor ve Çorlu Sanayi Spor formalarını terletti. 2012 yılında Sultanköyspor’a transfer olan kanat oyuncusu 2012 yılı Ağustos ayında Silivri Alibeyspor’a transfer oldu.
 

SON OLARAK ÇORLUSPOR’DA OYNADI

8 Ocak 1989 yılında Çorlu‘da dünyaya gelen Samet ,futbola 10 yaşında Çorluspor’da başladı. 2005 yılına kadar Çorluspor ‘un çeşitli yaş kategorilerinde futbol oynadı. 2006 yılının Temmuz ayında Çorluspor ile profesyonel mukavele imzaladı. Çorluspor Kulübü ile 3.lig de mücadele verdi. Çorluspor’un Amatör Kümeye düşmesiyle tekrar amatör lisansla Çorluspor ‘da futbol hayatına devam etti.13 yıldır Çorluspor forması giyen Samet Sakabaş Çorluspor ile 3.Lig’de üç karşılaşmaya çıktı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10