Çerkezköy Adliyesi’nde “veda” hüznü

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu 2013 Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan Çerkezköy Adliyesi hakim ve savcıları için önceki akşam saat 20.00’da Trakyum Restaurant’ta veda yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 7.06.2013 22:47:00 0
Çerkezköy Adliyesi’nde “veda” hüznü

 VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Çerkezköy Baro temsilciliği tarafından HSYK 2013 Yaz Kararnamesi ile tayini çıkan Hakim Duygu Doğan Akkaya ile Cumhuriyet Savcıları İbrahim Can ve Yusuf Sağlam onuruna Çerkezköy’e olan hizmetlerinden dolayı veda yemeği organize edildi. Veda yemeğine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve eşi Şirin Yılmaz, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çerkezköy Adliyesi Hakimi Hatice Akça ve eşi Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu, Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, İlçe Jandarma Komutan Vekili Dursun Bilal, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, Çerkezköy Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Güldane Bekiroğlu ile Çerkezköy adliyesi çalışanları ve aileleri katıldı.     
 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu 2013 Yaz Kararnamesi ile görev yeri değişen Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can Sakarya Cumhuriyet Savcılığı’na, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam Solhan Cumhuriyet Savcılığı’na ve Hakim Duygu Doğan Akkaya ise Harran Hakimliği’ne atandı. Çerkezköy’e olan hizmetlerinden dolayı Hakim Duygu Doğan Akkaya’ya Çorlu Komisyon Başkanı Nevzat Yörük, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can’a Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ve Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam’a da Avukat Hasan Öztürk tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
 

 

 

BUGÜNE KADAR HEP UĞURLANAN TARAF OLDUM

Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeğinde konuşan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, bugüne kadar hep uğurlanan taraf olduğunu belirterek, “Bu benim için bir ilk olacak. Mesai arkadaşlarını uğurlamak hiç de kolay değil. Hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve aileleri ile bir ömür boyu huzurlu yaşam temenni ediyorum” dedi.
 

ARTIK SAKARYA’DA DA BİR EVİNİZ VAR

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can, “Ben Başsavcımın tam aksine hep uğurlayan taraf oldum. Veda etmeyi hiç sevmiyorum. Beş yıldır Çerkezköy’deyim ve işimi layığıyla yapmaya çalıştım. Görevim süresince insanlık kriterini temel aldım. Biz bu mesleği gerçekten severek yapıyoruz. Kutsal bir meslek uğruna çalışıyoruz” dedi. Çerkezköy’ün 3. görev yeri olduğunu ifade eden İbrahim Can, “Artık hepinizin Sakarya’da da bir evi var. Her zaman beklerim. Diğer arkadaşlarıma gittikleri yeni görev yerlerinde sizlere de Çerkezköy’deki görevinizde başarılar diliyorum” dedi.   
 

ÇERKEZKÖY BENİM İLK GÖREV YERİMDİ

Hakim Duygu Doğan Akkaya da, ilk görev yerinin Çerkezköy Adliyesi olduğunu belirterek, “İlk görev yerim olması dolayısıyla Çerkezköy’ün bendeki yeri çok ayrıdır. Mesleğimde bana katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

BALINI YİYEN ARISINDAN GOCUNMAZ

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam ise Çerkezköy’de çok zor şartlar altında çalıştıklarını belirterek, “Zor günler yaşadık. Fakat çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösterdik. Hz. Mevlana’nın da dediği gibi ‘Balını yiyen arısından gocunmaz’. Ne yaşamış olursak olalım Çerkezköy’ü ve sizleri çok özleyeceğim” ifadelerini kullandı.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Plaket töreninin sonunda konuşan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, “Bu kadar duygusal anların yaşandığı yeter. Artık eğlenme zamanı geldi” dedi. Plaketlerin verilmesinin ve yemeklerin yenmesinin ardından, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Çerkezköy Baro Temsilciliği tarafından düzenlenen veda yemeğine katılan davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10