Meclis’ten yardım taleplerine red

Karaağaç Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumu dün yapıldı. Toplantıda komisyonların kararları görüşüldü. Belde sınırları içinde yediemin otopark oto yıka

Çerkezköy 7.06.2013 22:57:00 0
Meclis’ten yardım taleplerine red

 Çerkezköy Haber - Karaağaç Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu dün gerçekleştirirken, toplantıda İmar ve Plan Bütçe Komisyonlarının verdiği kararlar görüşüldü.

 

AĞUSTOS AYINA ERTELENDİ

Saat 10.00’da gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak İmar komisyonuna havale edilen konular görüşüldü. Ayhan Şenok ve Ümit Harmancı tarafından verilen belde sınırları içinde yediemin otopark oto yıkama ve halı yıkama işletmesi için yer talep ettiği dilekçe ile ilgili kararı görüşüldü. Komisyon, verdiği kararda, yer kiralama talebi ile ilgi herhangi bir karar alamadığını kaydederken, konunun bir kez daha incelenmek üzere Ağustos ayı meclisine gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 

REDDEDİLDİ

İmar Komisyonu köy içi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Notu Revizyonu ile ilgili de net bir karar alamadığı yönünde Meclise fikir bildirdi. Meclis de bu konunun bir sonraki mecliste görüşülmesine oy birliği ile karar verdi. İmar Komisyonu kararlarının ardından Plan Bütçe Komisyonu’nun çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen taleplerle ilgili verdiği kararlar görüşüldü. Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü’nün bilgisayar sistemi, faks ve yazıcının belediye tarafından karşılanması talebi ile Yanıkağıl İlk ve Ortaokulu ile Yanıkağıl Sağlıkevi’nin taleplerini bütçe yetersizliğinden dolayı komisyonun aldığı red kararı oy birliği ile kabul edildi.
 

BAŞKAN RED VERDİ

Plan Bütçe Komisyonu, Karaağaç İlköğretim Okulu Yaz Spor Okulu faaliyetleri kapsamında tekvando, futbol ve voleybol branşlarında yaz spor okulu açılma talebi ve BC Medya’nın Karaağaç Belediyesi bünyesinde yaz döneminde açılması planlanan Temel Fotoğrafçılık Atölyesi talebini de bir sonraki tarihte gündeme alınması Başkan Özkan Yücel ve Meclis üyesi Şahin Salgar’ın red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10