Kartalspor’un minikleri tutulmuyor 5-1

Tekirdağ U-11 Ligi Minikler C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı hafta sonunda üçüncü karşılaşmasına çıktı. Rakibi Çorlu Aslanspor U-11 Futbol TakımÄ?

11.06.2013 00:05:00 0
Kartalspor’un minikleri tutulmuyor 5-1

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ligde yoluna kayıpsız bir şekilde devam ediyor

 

16.00’DA BAŞLADI

Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı Tekirdağ U-11 Ligi Minikler C Grubu’nda dördüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Semt Sahası’nda Pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan mücadelesi ile başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı atak bir futbol sergilerken Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı ise kontrollü bir futbol sergiledi. İlk dakikalarda yapılan ataklardan gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı oyuna ortak olmaya çalışsa da istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İleri de istediği gibi çoğalamayan Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı kalesinde de tehlikeler yaşamaya başladı.
 

KARTALSPOR ÖNE GEÇTİ

Ataklarını hızlandıran Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı karşılaşmanın 8.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen ani atakta defansın arkasına iyi sarkan Deniz Alp Erslan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı kalesine yüklenen Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı 13.dakikada Deniz ile ikinci golü buldu. Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı defansının hatasında topla buluşan ilk golün sahibi Deniz çok rahat pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Golün ardından Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı aradaki farkı açmak için mücadele etmeye başladı.
 

ÇORLU ASLANSPOR GOLÜ BULDU

Oyundan düşmemeye çalışan Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı kalesine kontra ataklarla gelmeye çalıştı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı atağında fark bire indi. Kalan dakikalarda büyük çekişmeye sahne oldu. Orta alanda etkili olamayan  Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ise Deniz ile üçüncü gole çok yaklaştı.
 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında beraberlik için bastırdı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ilk devrenin sonlarına doğru farkı tekrar ikiye çıkardı. Az adamla yakalan Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı gelişen Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı atağında topu uzaklaştırmakta zorlandı. Topla buluşan Oğuzhan Soydan topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Müsabakanın ilk devresinde gelişen ataklarda başka gol sesi çıkmazken ilk devreyi de Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı 3-1’lik üstünlük ile tamamladı.
 

KARTALSPOR KONTROLLÜ OYNADI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı’nın etkili oyunu sürdü. Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı ilk olarak aradaki farkı korumaya çalıştı. Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı’nın kalesine geliştirdiği atakları başarı ile savuşturmasını bildi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarına doğru oyunun kontrolü tamamen Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımına geçti. Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı ise farkı daha da kapatmaya çalıştı.
 

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın 45.dakikasında Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı dördüncü gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Fatih ile gelişen atakta topla buluşan Oğuzhan’ın vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. İlerleyen dakikalarda her iki takımda açık bir oyun ortaya koydu. Ataklarını tekrar devam ettiren Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı dördüncü golü Fatih ile buldu. Gelen golle birlikte çok rahatlayan Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 

9 PUANA YÜKSELDİ

Oyun disiplininden kopan Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı ise sık sık hata yapmaya başladı. Kalan dakikalarda çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı beşinci golü son dakikalarda buldu. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Deniz kendisinin üçüncü takımının beşinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılama Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı’nın 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile Çerkezköy Kartalspor U-11 Futbol Takımı puanını 9 yaparken, Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı 1 puanda kaldı.
 

“FARKLI GALİP AYRILDIK”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy Kartalspor Antrenörü Ümit Saraç” Ligde hafta sonunda dördüncü hafta karşılaşmasına çıktık. Oynadığımız iki karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıktan sonra Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı karşısına da üç puan parolası ile çıktık. Rakibimiz karşısında ilk dakikalardan itibaren etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarımızın karşılığını alarak üst üste goller bulduk.Karşılaşmanın ikinci devresinde de rakibimiz Çorlu Aslanspor U-11 Futbol Takımı atakları karşısında savunmamızda hata yapmadık. Kalan dakikalarda iki gol bularak karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldık” dedi.
 

“KURALAR 12 HAZİRANDA“

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan oyuncularını kutlayan Saraç “ Ligin başından itibaren miniklerimiz müthiş bir futbol ortaya koyarak rakiplerini teker teker mağlup etme başarısını gösterdi. Bu yaşta büyük başarı yakalayan minik futbolcularımızın hepsinin gözlerinden öpüyorum. U-13 Futbol Takımımızda Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek. Bununla ilgili kuralar 12 Haziran’da çekilecek” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10