Solo Türk Tekirdağ semalarında

Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Türk Hava Kuvvetleri Solo Türk’ün gösterisi ilgiyle izlendi.

Tekirdağ 11.06.2013 00:16:00 0
Solo Türk Tekirdağ semalarında

 İLGİ YOĞUN OLDU

Sahil Dolgu alanında gerçekleştirilen ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tugay komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, bazı bürokratların da izlediği gösteriye vatandaşlar da saatler öncesinden büyük ilgi gösterdi. Sıcak ve Güneşli havada gerçekleşen gösteri öncesi Halk Oyunları ekipleri Trakya yöresi oyunlar sundu. Saatler 18:00’i gösterdiğinde nefesler tutuldu ve Çorlu Havaalanından havalanan Pilot Yüzbaşı Yalın Ahbap yönetimindeki F 16 uçağı Tekirdağ semalarında göründüğünde heyecan doruk noktaya ulaştı. Türk Pilotunun yaptığı olağanüstü hareketler gösteriyi izleyenler tarafından büyük alkış aldı.
 

PROFESYONEL BİR GÖSTERİYDİ

Gösterinin ardından açıklama yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç “Pilotlarımızla büyük gurur duyduk, çok heyecanlandık. İnanılmaz çılgınca profesyonel bir gösteriydi. Biz zaten silahlı kuvvetlerimizin mükerrer her türlü etkinliğinde büyük başarılar elde ettiğini biliyorduk. Burada da bunu bir kez daha görmüş olduk, kendilerine kazasız belasız günler ve başarılar diliyorum” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10