Pakize Narin’de müzik yarışması

Pakize Narin Anadolu Lise’sinde müzik yarışması yapıldı. 13 öğrencinin katıldığı yarışmada Özge Lale birinci, Nida Eder ikinci ve Büşra Duman ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenci

Çerkezköy 11.06.2013 00:30:00 0
Pakize Narin’de müzik yarışması

 Çerkezköy Haber - Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri arasında müzik yarışması düzenlendi.

 

13 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Dün saat 10.00’da Pakize Narin Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen müzik yarışmasına 13 öğrenci katıldı. Nurgül Atak- Nazende Sevgili, Büşra Duman -Karlar Düşer,  Kadir Furan- Yemen Türküsü, Seray Özkaya -Some one like you, İlknur Özer- Turnalar, Mine Demirbağ ile Aleyna Yörük Yanarım, Özge Lale -Bahçede Yeşil Çınar, Meryam Turhan- Düşler Sokağı, Dilan Hindioğlu -Sarı Gelin, Ahmet Tezer -Tutamıyorum Zamanı, Yüsra Karakoç- Ayrılık, Nida Eder -My İmmortal, Şeyma Kafalı -Tek Başına parçalarını seslendirdiler.
 

 

ÖZGE LALE BİRİNCİOLDU

Jüri üyeliğini Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Talat Mutlu, öğretmenler Erkan Demir, Orhan Şahin, Vijdan Sermet Özaslan ve Çisem Cesur’un yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda Özge Lale birinci, Nida Eder ikinci ve Büşra Duman ise üçüncü oldu. Müzik öğretmeni Sevcan Uzun’un yönetiminde yapılmış olan yarışma sonucunda, birinci seçilen yarışmacı Özge Lale’ye ödülü olan bağlama İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yaşar tarafından verildi.  Hüseyin Yaşar ödül töreninde yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik etti. Yaşar, “Müzik konusunda göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği geçen, özellikle müzik öğretmeni Sevcan Uzun’a diğer öğretmenlerimize, öğrenci ve Nağme Müzik Kursu işletmecisi Orhan Şahin’e teşekkür ediyorum. Siz değerli öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Müzik yarışmasında ikinci seçilen Nida Eder’e ödülü olan gitar Okul Müdürü Hakan Bağcı tarafından verildi. Hakan Bağcı yaptığı konuşmada, Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin basketbol, voleybol ve müzik dallarında başarılara imza attığını ifade etti.  Bağcı, “Öğrencilerimiz okulumuzun iştirak ettiği alanlarda her zaman başarılı olmuşlardır. Basketbol ve voleybolda olduğu gibi müzik konusunda da bizlere başarmanın sevincini yaşatmaktadırlar. Ben öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyor başarılarının devamı diliyorum.” diye konuştu. Pakize Narin Anadolu Lisesi müzik yarışmasında üçüncü olan Büşra Duman’a ödülü olan gitar, Nağme Müzik Kursu işletmecisi Orhan Şahin tarafından verildi. 
 
  
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10