Destek yoksa takım da yok

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da aday çıkmaması üzerine mevcut yönetimle devam kararı alan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında

12.06.2013 19:53:00 0
Destek yoksa takım da yok

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çerkezköy Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, önceki gün düzenlediği basın toplantısı ile kulübün yaşadığı süreci değerlendirdi. Saat 15.00’da başlayan toplantıda konuşan Ahmet Korkmaz, “Kongre saati geldiğinde, Çerkezköyspor’a ne kadar sahip çıkıldığını hepimiz gözlerimizle gördük. Gerek kongreye katılan kişi sayısı, gerekse liste çıkmaması, Çerkezköyspor’un düştüğü içler acısı durumu açıkça gözler önüne serdi “ dedi.
 

ŞARTLAR OLMADI

Kongre öncesindeki süreçte Başkanlık görevine talip olanların Belediye Başkanı Ali Ertem’in destekte bulunmaması nedeniyle çekildiğini belirten Korkmaz “ Bu arkadaşlarımızın ortak düşüncesi, başta Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem olmak üzere diğer siyasetçi ve işadamlarının kulübe sahip çıkmaları ve destek olmalarıydı. Gerekli şartlar oluşsaydı, güzel bir yönetim ortaya çıkacaktı. Ancak kongre öncesi yaşanan süreçte Belediye Başkanı ile bizler arasında böyle bir ortam oluşmadı. Çerkezköy Belediyesi’nin Çerkezköyspor’a destek olması hususu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından olumlu karşılanmadı. Bu nedenle de yönetime aday çıkmadı” dedi.
 

“LİGE ÇIKMAYACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede kulübün fesh olmaması için istifa etmediğini belirten Korkmaz “ Eğer istifa etseydim kulüp feshedilecekti ve gönlüm bunun böyle olmasına el vermedi. Kulüp feshedilseydi bu durum başta kendim olmak üzere Çerkezköy’ün önde gelen siyasetçi ve işadamlarının ayıbı olacaktı. Bu yüzden devam kararı aldım. Ancak aldığımız bu karar Çerkezköyspor’un faal olarak lige çıkacağı anlamına gelmiyor. Eğer destek gelmezse lige çıkmayı düşünmüyoruz. Benim elimden gelen bu ve kimse benden daha fazla fedakarlık beklemesin” dedi.
 

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”

Önceki yıllarda da Bayan Voleybol takımına sahip çıkılmadığını ve kulübün de ligde mücadele edemediğini kaydeden Korkmaz “ Bu gibi nedenlerle voleybol takımımız 2. Ligden 3. Lige düşürüldü. Aynı durum futbol için de yaşanırsa, kulüplerin milyon liralar harcayarak çıkmak istedikleri Bölgesel Amatör Lig’e veda etmek zorunda kalacağız. Çerkezköylü vatandaşların neredeyse tek sosyal aktivitesi, hafta sonları Çerkezköyspor maçını izlemekti. Eğer böyle giderse ondan da mahrum kalacaklar. Bu nedenle başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem olmak üzere tüm siyasetçilerimizi, sanayici ve işadamlarımızı ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum” diye konuştu.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10