Tekirdağlılar nostalji yaşadı

49. Tekirdağ Kiraz Festivali’nin ilk konserini Sahil Festival Alanında, Aile Gazinosu sanatçıları verdi.

Tekirdağ 14.06.2013 22:56:00 0
Tekirdağlılar nostalji yaşadı

 AİLE GAZİNOSU SANATÇLILARI SAHNEYE ÇIKTI

Neşe Karaböcek, Seyyal Taner, Selçuk Ural, Ersan Erdura, Semiha Yankı, Bilgen Bengü ve Nur Yoldaş’tan oluşan aile Gazinosu sanatçıları Hakan Eren’in sunuculuğunu yaptığı gecede Panorama Orkestrasının eşliğinde birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem sahne performanslarıyla Tekirdağlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
 

TEKİRDAĞ’DA İLKLERİ BAŞARDIK

Festival alanını dolduran binlerce Tekirdağlı, Aile gazinosunun sanatçıları ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Konserde bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 49 yıldan bu yana aralıksız kutlanan Tekirdağ Kiraz Festivalinin tüm Tekirdağlılara hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ Belediyesi olarak gelişen, büyüyen ve güçlenen bir doğrultuda ilerlediklerini söyleyen Dalgıç “Tekirdağ’ı geleceğe taşıma adına her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel faaliyetlerden dev projelere kadar Tekirdağ’da ilkleri başardık. Bundan sonra da Tekirdağ için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

KİRAZ SEPETİ HEDİYE ETTİ

Konser sonunda ise Başkan Dalgıç Aile Gazinosu sanatçılarına birer kiraz sepeti hediye ederken gecenin anısına bir de plaket takdim etti. Sanatçılarla birlikte tüm vatandaşların hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı ile konser sona erdi. Konseri Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Eşi Münevver Dalgıç'ın yanı sıra, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Güreş Ağası Halil Sayı da izledi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10