Yerlikaya ve Dalgıç’a davet ziyareti

Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü nedeni ile İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan ve jandarma personeli, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya ziyarette bulundu.

Tekirdağ 16.06.2013 20:06:00 0
Yerlikaya ve Dalgıç’a davet ziyareti

 TÖRENLERE DAVET ETTİ

Ziyarette; Vali Yerlikaya’ya çiçek takdim eden İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Vali Yerlikaya’yı  kuruluş yıldönümü etkinliğine davet etti. Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan'ın şahsında personele teşekkür eden Vali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü etkinliğine katılacağını ifade etti.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ayan ve beraberindekiler Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı da ziyaret etti. Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. İl Jandarma Komutanı Ayan, Başkan Dalgıç’ı Jandarma Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan törene davet etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç da “Davetten dolayı Jandarma Komutanı Ayan’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10