Atık suların kanalizasyon sistemine aktarımı sağlandı

Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen, Engelliler Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi'nin bodrum katındaki kanalizasyon ve drenaj sistemindeki atık suların yapılan hidrofor sistemi vasÄ?

Çerkezköy 16.06.2013 20:09:00 0
Atık suların kanalizasyon sistemine aktarımı sağlandı

 Çerkezköy Haber - Engelliler Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi'nin hidrofor sistemi, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde yapıldı.


SAATTE 10 METREKÜP ATIK SU POMPALAYACAK
Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi'nin hidrofor sistemine iki adet kademeli pompa konulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen, “Pompaların her biri saatte 10 metreküp atık su pompalayacak kapasitededir. Yapılan bu çalışma ile engelliler binasının bodrum katındaki kanalizasyon ve drenaj sistemindeki atık suların kanalizasyon sistemine aktarılması sağlandı” dedi. 

MAHALLEYE 3 SAAT SU VERİLEMEDİ
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında Vize Giyim önündeki alanda Yer altı Otoparkı yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Faruk Şen, “Önceki gün gerçekleşen aşırı yağışlar sonucu bahse konu alanda zemin kayması meydana geldi. Bu esnada su borularının da patlaması nedeniyle mahalleye yaklaşık 3 saat su verilemedi. Bahse konu arıza Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışması sonucu giderildi” ifadelerini kullandı.

Haber / Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10