Öğrenciler, yılsonu gösterisi ile izleyenleri büyüledi

Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri yılsonu programında hem kendileri eğlendi hem de programı izlemeye gelenleri eğlendirdiler. Kurum Müdürü Pınar Satmak, “Çerkezköy Et

Çerkezköy 17.06.2013 20:14:00 0
Öğrenciler, yılsonu gösterisi ile izleyenleri büyüledi

 Çerkezköy Haber - 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla Özel Çerkezköy Etüt Eğitim Merkezi tarafından pazar günü saat 13.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde yılsonu programı düzenlendi. 

 

BİLGİ YANINDA BECERİ KAZANDIRDIK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kurum Müdürü Pınar Satmak, öğrencilerinin ışıl ışıl gözleriyle sevgi dolu yürekleriyle gösteriler hazırladıklarını belirtti. Pınar Satmak, “Zaman su gibi akıp gidiyor. Biz de Çerkezköy Etüt Eğitim Merkezi olarak bir eğiti öğretim döneminin daha geride bıraktık. Mavimiz, yeşilimiz, kırmızımız, sarımız, morumuz, beyazımız yağmur sonrası gökkuşağımız çocuklarımız. Işıl ışıl gözleri ve sevgi dolu yürekleriyle size gösteriler hazırladılar. Çerkezköy Etüt Merkezi olarak çocuklarımızın bilgilerine bilgi katarken onların becerileri doğrultusunda onları farklı aktivitelere de yönlendirdik. Kendi becerilerini geliştirmeleri için rehberlik ettik. Bu gün çok heyecanlıyız. Unuttuğumuz, atladığımız yerler olabilir, anlayışla karşılamanızı istiyoruz.” diye konuştu.
 

MÜZİĞE DAİR HER ŞEY

Programda etüt öğrencileri modern dans gösterisi, beş yaştan başlayan öğrenciler piyano, keman ve bale gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Daha sonra 1. Sınıftan liseye kadar olan öğrenciler de gitar gösterisi sundular. 1. Sınıftan 5. Sınıfa kadar olanlar ise halk oyunları gösterisi sergilediler.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10