Bengü Evleri’ne görkemli tanıtım

Kapaklı’da faaliyet gösteren Has Acarlar İnşaat’ın en büyük projesi olan Bengü Evleri projesinin tanıtımı önceki gün yapıldı.

Kapaklı 17.06.2013 20:18:00 0
Bengü Evleri’ne görkemli tanıtım

 TANITIMI YAPILDI

21.00–24.00 saatleri arasında düzenlenen tanıtım kokteyli, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tanıtım programında konuşan Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar, “1986’da Altınkaya Barajı sularının altında kalan Samsun Bafra Bengü köyüne duyduğum özlem nedeniyle projeye ‘Bengü’ adını verdim” dedi.
 

YENİ BİR SAYFA AÇTIK

Acar, 1990’lı yıllardan 2007’ye kadar Acar İnşaat olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek “Bu süreçte yüzlerce konut inşa ettik. Her zaman günün şartlarına göre en iyisini yapma gayretinde olduk. Ancak bugün, yeni bir gün. Kapaklı için yeni bir sayfa açtık. Türkiye hızla gelişiyor ve değişiyor. Kapaklı da bu değişime ayak uydurarak ilçe oldu. Bizim de değişme ve kabuğumuzu kırma vaktimiz geldi. Geleneksel inşaatçılık sayfası artık kapandı” dedi. Has Acarlar İnşaat’ın son projesi Bengü Evleri’nin özelliklerinden de bahseden Acar, proje içerisinde 8 bin 500 metrekare otopark alanının bulunduğunu ifade etti. Projenin yüzde 70’inin yeşil alandan oluştuğunu söyleyen Acar, “Projede yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, bin 500 metrekarelik ticaret üniteleri, kamelyalar, 7/24 güvenlik ve çocuk oyun alanları da bulunuyor” diye konuştu.   
 

MİNİK SPORCULARDAN KUPA SÖZÜ

Konuşmanın ardından Has Acarlar İnşaat’ın sponsorluğunu yaptığı ve turnuvalarda il ikincisi olarak Türkiye Kupası’na katılma hakkı kazanan Çerkezköy Kartalspor takımı çağırıldı. Kulüp Başkanı Yavuz Soydan, bugüne kadarki desteklerinden dolayı Hasan Acar’a teşekkür etti. Minik sporcular da kupa sözü verdi. Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise hemşerilerinin iş hayatında başarılı olmalarının kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu ifade etti. Samsunluların Kapaklı’daki başarılarına tanıklık etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Şahin, “Samsunluların iş hayatındaki bu başarıları, diğer vatandaşlarımıza ve dolayısıyla da tüm ülkeye yansıyacaktır” dedi.
 

KAPAKLI İÇİN BİR İHTİYAÇ

Bengü Evleri Projesi’nin Kapaklı’ya yakışır bir proje olduğunu ifade eden Samsun Federasyonlar Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, bu projenin Kapaklı’da bir ihtiyaç haline geldiğini belirterek, bu gibi projelerin sayısının artmasını temenni etti. Konuşmaların ardından sahneye ilk olarak Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu sahne aldı. Gecenin finalinde ise Fantezi müziğin güçlü seslerinden ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. Bengü Evleri projesini incelediğini belirten Kurtoğlu, “Allah projenizi tamamına erdirsin. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Cengiz Kurtoğlu konseri gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Bengü Evleri projesi tanıtım kokteyline Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Çerçi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Bıcır, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Ali Karaca ve binlerce vatandaş katıldı.    
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10