Geleneksel piknik şöleninde bir araya geldiler

Çerkezköy, Kapaklı ve beldelerde yaşayan binlerce Samsun’lu önceki gün Kapaklı Samsunlular Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10.’su düzenlenen piknik Å?

Çerkezköy 17.06.2013 20:27:00 0
Geleneksel piknik şöleninde bir araya geldiler

 PİKNİK AĞALIĞINDA BÜYÜK ÇEKİŞME

Katılımın yoğun olduğu piknik şöleninde ağalık açık artırması büyük bir çekişmeye sahne oldu. Yakup Torun 25 bin TL ile Kapaklı Samsunlular Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin piknik ağası oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı 10. Geleneksel Piknik Şöleni’nde 11 tane forma satın alan Samsun’lu iş adamları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya jest yaparak Samsunspor forması hediye etti. 

MANDALI’YA FORMA HEDİYE EDİLDİ
Samsun’luların jestine, formayı giyerek cevap veren Mandalı, gönül birliği ettiği Samsun’lu hemşerileri ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve şölene sponsor olan iş adamlarına Dernek Başkanı Mehmet Aktürk tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER
Sanatçılar Gökhan Güney, Hakkı Bulut ve Seyhan Güler’in sahneye çıkmasıyla, meraklı bekleyiş sona erdi. Usta sanatçılar dinleyicilerine unutulmaz saatler yaşattı. Usta sanatçıların şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, unutulmaz bir gün yaşadı. Önceki gün Kazak Gölü Piknik Alanında düzenlenen şölene Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bursa Samsunlular Derneği Yönetiminden Rıfat Önder, bazı Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Samsun’lu iş adamları ve obinlerce vatandaş katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10