Yemişçi, Çorlu TSO’yu ziyaret etti

Bir dönem Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da yapan ve genel seçimler öncesi odadaki görevinden istifa eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Mil

Çorlu 18.06.2013 19:40:00 0
Yemişçi, Çorlu TSO’yu ziyaret etti

 YÖNETİM VE MECLİSİ TEBRİK ETTİ

Özlem Yemişçi ve beraberindekiler, Meclis Başkanı Metin Akgün, TBMM 20. ve 21. dönem Milletvekili, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Halük Perçin Bayındır, Müslüm Kahraman ve Fatih Keskin tarafından karşılandı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın bölgede faal ve etkin bir sivil toplum kuruluşu hüviyetine sahip olduğunu ifade eden TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi “Çorlu TSO Meclis ve Yönetim Kurulunun ortaya koyacakları güzel hizmetlerle, ticari ve sınai anlamda olduğu kadar diğer alanlarda da bölgenin kalkınmasında önemli bir sinerji kaynağı oluşturulacağına inanıyorum. Şahsınızda tüm Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
 

KOORDİNE OLARAK ÇALIŞMAMIZ ÖNEMLİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de “Her türlü fikir ve projeye açık, dinamik bir ekip oluşturduk. Fikirlere ve yapıcı eleştirilere açığız. Çorlu'nun kalkınmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi sürecinde  birlik ve beraberlik içerisinde koordineli olarak çalışmamız çok önemli. Bu anlamda bize destek vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10