Kapımız herkese her zaman açık

Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 174’ üncü yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 18.06.2013 20:06:00 0
Kapımız herkese her zaman açık

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 174’ üncü yıl dönümü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

 

BEN DE ASKER OLMAK İSTEMİŞTİM

Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 174’ üncü yıl dönümü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etmek istediklerini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, küçük yaşlarda kendisinin de asker olmak istediğini fakat yaşadığı aksilikler nedeniyle bu hayalinin gerçekleşemediğini ifade etti. 
 

SENEDE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN BEKLERİZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Selda Yeşil, Süleyman Bahçekapılı ve Ayşen Yürürdurmaz’dan oluşan AK Parti heyeti, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun Bilal, “Keşke sizleri senede bir gün değil de her gün buralarda görebilsek” dedi.  
 

JANDARMAYI ES GEÇMEYİN

İlçe Jandarma Komutanlığı kapısının tüm vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirten İlçe Jandarma Komutan Vekili Dursun Bilal, “Buradan geçerken Jandarmayı es geçmeyin. Uğrayın bir çayımızı için” diye konuştu.
 

PERSONEL SAYIMIZ YETERSİZ

Çerkezköy’de 40 asker ve 22 personelle hizmet verdiklerini ifade eden Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, “Yakında Kapaklı’da ayrı bir İlçe Jandarma Komutanlığı kurulacak. Personelimizden 15–20 asker ve 7–8 personelimiz Kapaklı’da hizmet verecek” dedi. Personel sayısının yetersiz olduğunu kaydeden Dursun Bilal, personel yetersizliği hakkında ilgili makamlara gerekli yazıların yazıldığını sözlerine ekledi.
 

JANDARMA, POLİSİN YAPTIĞI BÜTÜN İŞLERİ ZATEN YAPIYOR

24 senedir şanlı mesleği yürüttüğünü ifade eden Dursun Bilal, Jandarma biriminin lav edilmesi konusundaki soru üzerine de “Jandarmanın memleketin iç güvenliğini sağlamada İçişleri Bakanlığı´na bağlı hizmet veren önemli bir teşkilatıdır. Jandarma polisin yaptığı bütün işleri zaten yapıyor. Bunun yanında cezaevi sorumluluğu da bulunuyor. Bu tür söylemler 2010’dan beri var fakat 3 yıldır konuyla ilgili bir gelişme yaşanmadı” dedi.  
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10