Çetin Group, 16. yılını çalışanlarıyla kutladı

Çetin Group 16. kuruluş yılını çalışanlarıyla birlikte Atak Kozmetik’te coşkuyla kutladı. Çetin Group'un kutlamasına en alt kademeden en üst kademeye kadar tüm yöneticiler ve çalışanlar katÄ?

Çerkezköy 18.06.2013 20:12:00 0
Çetin Group, 16. yılını çalışanlarıyla kutladı

 TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 17.30’da gerçekleştirilen programa Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Güray Kızılto ve Çetin Group çalışanları katıldı. Kutlama programında konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin “ÇTSO Başkanı ve meclis üyeleri de bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

CUMHURBAŞKANI GÜL ONAYLADI

Her zamankinden daha fazla heyecanlı olduğunu ifade eden Çetin “15 yıl gerçekten çok uzun bir süredir. Her yıl şirketimiz bir basamak yukarıya yükseldi. Bu anlamlı günde müjdeli haber vereceğim. Uzun zamandır peşinden koşturduğumuz ve emek harcadığımız Kozuva Group ile beraber Mogadişu havaalanının işletmeciliğini Ulaştırma Bakanlığı ile imzaladığımız sözleşme bugün itibariyle resmi olarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı ve onay yazısı bize tesadüftür ki bugün, bu mutlu günümüzde geldi. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
 

“BU HEPİMİZİN BAŞARISIDIR”

Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Çetin “Gerçekten hem hükümetimizin hem de devletimizin Dış İşleri Bakanlığınca bize verdiği büyük destek bizim için çok onure edici bir olay oldu. Bizleri tanımadıkları için bu kadar çok iyi bir referans vereceklerini beklemiyordum. Hakikaten bizi en ince ayrıntısına kadar karşı tarafa refize etmişler ve kefil olmuşlardır. Dış elçilerimize ve Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Burada sadece bireysel bir başarı yoktur. Başarının hiçbirinde bireysellik söz konusu olamaz. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza verdiğimiz zaman neleri başaracağımızı çok iyi gördük” diye konuştu.
 

“GERÇEKTEN ÇOK HEYECANLIYIM”

Bu süreçte Türkiye’nin önemli yol kat ettiğini ifade eden Çetin ''Ülkemiz uluslararası sıralamada 38. sırada iken 17. sıraya yükseldi. Biz de grup olarak kurulduğumuz yıldan beri sürekli hedefimiz olan ilk beş içinde, yerli firmalar içinde ise en fazla projeye sahip firma olduk. Bu da hepimizin başarısıdır ve gururudur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yine grubumuzda yer alan Atak Farma da GMP belgesi alarak güzel bir başarıya imza attı. Gerçekten bugün heyecanlıyım. Bu mutlu günün üzerine böyle bir haberi almak bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı” şeklinde konuştu. 
 

PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Çetin'in konuşmasının ardından Çetin Group’un kuruluşundan bu güne kadar olan gelişimiyle ilgili bir slayt sunumu yapıldı ve ardından Ahmet Çetin ile eşi Seval Çetin Çetin Group yöneticileriyle birlikte 16. yaş günü pastasını birlikte kesti. Kutlamalar kokteyl ile devam etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10