Her türlü yardıma hazırız

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Başkan Yardımcısı Avukat Turhan Hançerli, Tekirdağ Şube Başkanı Emine Güvercin Mızrak, Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu, Baş

Çerkezköy 19.06.2013 20:19:00 0
Her türlü yardıma hazırız

 700 KİŞİ YARARLANDI

Ziyarette heyet üyeleri çalışmalarla ilgili bilgiler vererek Trakya’yı dolaştıklarını ve yaşadıkları sorunları dile getirmek için ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti. Gaziosmanpaşa Sakatlar Derneği Başkanı Gürlevik, Tekirdağ’ın Kumbağ Beldesi’nde yaptıkları sosyal faaliyetler hakkında İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’e bilgi verirken; Türkiye’nin birçok yerinde yaşayan engellilerin Kumbağ’ a getirilerek burada tatillerini en güzel şekilde yapmalarını sağladıklarını, geçtiğimiz sene bundan 700 kişinin yararlandığını belirterek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Yaptıkları çalışmaların 60 bin TL tuttuğunu ve tamamen Gaziosmanpaşa Şubesi’nin imkânlarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.
 

HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK

İl Genel Sekreteri Mustafa Yel de;  ziyarette yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi’nin yaptığı çalışmalardan bahsederken; Valilik Kültür Merkezi’nin engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi için gerekli çalışmaların başladığını, Özel İdare Binası’nın engelsiz hale getirildiğini, geçtiğimiz yıl 50 akülü sandalyenin dağıtımlarının yapılarak hak sahiplerine verildiğini ifade ederek, her zaman engellilerin yanında olduklarını ve imkânlar doğrultusunda her türlü yardıma hazır olduklarını vureguladı. 
 

KENDİ SORUNUMUZ GİBİ GÖRMELİYİZ

Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte bütçeden gelen paranın artacağını ve bunun da yatırım ile hizmetlerin önünü açacağını belirten İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan Adayı olacaklardan hizmetlerin talep edilmesinin önemini vurguladı. Heyet üyelerinin çalışma azminin kendilerine de yansıması gerektiğinin altını çizen İl Genel Sekreteri Yel, engellilerin sorunlarını kendi sorunları gibi görerek çözmek gerektiğini vurguladı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10