Fevzipaşa Cami yardım bekliyor

Çerkezköy’ün en eski camilerinden olan Fevzipaşa Cami, geçtiğimiz aylarda yıkılmış ve dernek yönetimi tarafından Nisan ayında yeni cami inşaatına başlanmıştı. Alt katın kaba işçiliğ

Çerkezköy 24.06.2013 02:04:00 0
Fevzipaşa Cami yardım bekliyor

 TEMELLERİ NİSAN’DA ATILMIŞTI

Alt katın bitirilerek ramazanda hizmete açılmasının planlandığını ancak inşaata devam edebilmek için ellerinde para olmadığını ifade eden Dernek Başkanı Mustafa Altındirek “Fevzipaşa Merkez Camii inşaatının, bu aşamaya gelmesinde işadamlarımız ve cami cemaatinin çok büyük katkıları oldu. Daha önce de belirttiğim gibi camimizin projesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem çizdi. Hafriyat çalışmalarının büyük bir kısmı Yekeler,  betonun bir kısmı Tahir Vardar ve Cebibom İnşaat, demirin bir kısmı ise Dilek Ticaret tarafından karşılandı. Cami inşaatına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

HENÜZ İŞİN BAŞINDAYIZ

Henüz işin başında olduklarını ve Fevzipaşa Cami inşaatının bitirilmesi için yardıma ihtiyaç duyduklarını belirten Dernek Başkanı Altındirek “Caminin kubbesinin yapımını bir vatandaşımız üstlendi. Bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz caminin bitirilmesi konusunda biraz daha duyarlı davranmalarıdır. Bu inşaatın bitirilip, caminin ibadete açılması, dernek ya da birkaç kişinin katkılarıyla olacak bir iş değil. Elinde imkânı olanlar bize ulaşabilirler. Nakdi yardımlar yanında malzeme yardımlarını da bekliyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10